picsart_1478672658698

از مقداری پنیر رنده شده در ماکارونی خود لذت ببرید ولی از داشتن شیبی به سمت مصرف انواع پنیر صرف نظر کنید. پنیرهای نرم ساخته شده از شیر غیر پاستوریزه می تواند پناهگاه باکتری لیستریا باشد که می تواند خطرناک باشد و زندگی شما و حتی کودک شما را تهدید کند.

از خوردن انواع پنیر صرف نظر کنید:

از مقداری پنیر رنده شده در ماکارونی خود لذت ببرید ولی از داشتن شیبی به سمت مصرف انواع پنیر صرف نظر کنید. پنیرهای نرم ساخته شده از شیر غیر پاستوریزه می تواند پناهگاه باکتری لیستریا باشد که می تواند خطرناک باشد و زندگی شما و حتی کودک شما را تهدید کند.

از خوردن گوشت نپخته پرهیز کنید:

در حال حاضر با توجه به توصیه هایی که از سوی پزشکان داده می شود انواع گوشت، استیک و همبرگر باید به طور کامل پخته , بعد استفاده شود، زیرا گوشت خام می تواند منبع توکسوپلاسما و سایر باکتری ها باشد. اگر از غذای بیرون استفاده می کنید مطمئن شوید که گوشت آن کاملأ پخته شده است.

مراقب باشید آبمیوه های تازه بخورید:

آبمیوه های موجود در رستوران ها و فروشگاه ها باید تازه و پاستوریزه باشند که از باکتری های مضر مانند: سالمونلا پاک شده باشند که برای این کار باید به برچسب هشدار مورد نیاز روی محصول نگاه کنید.

غذاهای دریایی خام نخورید:

طرفداران سوشی باید یک وقفه ۹ ماهه را تحمل کنند، زیرا با این که غذاهای دریایی منبع بزرگی از پروتئین هستند ولی غذاهای خام دریایی می تواند منبع بزرگی از انگل و باکتری های مضر است که زنان باردار فقط باید غذاهای دریایی و ماهی های کاملأ پخته شده را مصرف کنند.

خمیر خام بیسکویت ها و کیک ها:

زمانی شما در حال پخت این نوع خوراکی ها هستید باید مراقب باشید وسوسه نشوید که مقداری خمیر خام را دهان خود بگذارید، چون خمیر حاوی تخم مرغ است و اکثر تخم مرغ ها آلوده به سالمونلا هستند.

انواع سس ها که با تخم مرغ پاستوریزه درست نشده اند:

در بسیاری از سس ها از تخم مرغ خام استفاده می شود بنابراین با توجه به برچسب روی محصول باید از فرآورده هایی استفاده شود که از تخم مرغ پاستوریزه استفاده کرده اند.

ماهی با جیوه:

باید از ماهی هایی استفاده کنید که حاوی جیوه نباشند، زیرا این فلز می تواند برای جنین خطر بالایی داشته باشد. ماهی قزل آلا، ماهی تن و سفید ماهی مناسب برای زنان باردار هستند.

میوه و سبزیجات نشسته:

سبزی و میوه نشسته می تواند باعث بیماری توکوپلاسموز شود که بیماری بسیار خطرناکی برای کودک محسوب می شود و از انگل توکوپلاسما به وجود می آید.

جوانه خام:

به هیچ وجه نباید از جوانه ی یونجه، شبدر و تربچه استفاده کنند. باکتری ها می توانند به دانه ها قبل از رشد جوانه بچسبند و با آن ها رشد کنند و جز با طبخ کامل از بین نمی روند.

صدف خام:

صدف خام یکی از علل بیماری های انگلی با درصد بالاست. بنابراین باید به خوبی پخته شود.

شیر غیر پاستوریزه:

این شیر حاوی باکتری لیستریا و بسیار خطرناک است.

کافئین:

مصرف متعادل آن می تواند بی خطر باشد ولی مصرف مقادیر بالای کافئین نمی تواند باعث سقط جنین شود.

الکل:

مصرف الکل می تواند به نقص و ناهنجاری جنین منجر شود.

در این باره بیشتر بخوانید: راه های درمان بیماری های دوران بارداری