آیا تا به حال از فایده های مصرف آب پنیر اطلاعی داشته اید و میدانید چه فایده هایی برای سلامتی ما به همراه دارد این ماده حاوی پروتئین وی می باشد که به نوعی مانع بروز آسیب های ناشی از مشکلات قلبی در افراد مبتلا به این عارضه ها خواهد شد افرادی که دچار فشار خون بالا هستند بهتر است بیشتر از این ماده مصرف کنند.
محققان انگلیسی دریافتند افراد میتوانند با نوشیدن مکملهای پروتئین آب پنیر که معمولا در بین بدنسازان طرفدار دارد، فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهند.
همچنین محققان دانشگاه ریدینگ انگلستان دریافتند نوشیدن مکمل پروتئین آب پنیر معروف به «پروتئین وی» در بین شرکتکنندگان مبتلا به فشارخون بالا موجب شد ریسک بیماری قلبی و سکته در آنها تا ۸ درصد کاهش یابد.
به گفته محققان، افرادی که این مکمل را مصرف کرده بودند، دارای فشار خون و کلسترون پایین و عروق خونی سالمتری بودند.
این یافته خبر خوبی برای افراد بزرگسال مبتلا به فشارخون بالاست. فشارخون بالا علت اصلی مرگ بیماران قلبی – عروقی است.
آگنس فکت، عضو تیم تحقیق، در این باره گفت: نتایج این آزمایش میتواند بسیار جالب باشد، چرا که نشان میدهد پروتئینهای لبنی میتوانند تاثیر مثبتی بر فشار خون داشته باشند.
محققان، ۳۸ شرکت کننده دارای علائم پیش فشار خون و فشار خون خفیف را اندازهگیری کردند. آنها در بررسیهای خود متوجه شماری از تاثیرات مثبت قابل توجه این پروتئین بر علائم سلامت قلبی-عروقی شدند:
کاهش قابل توجه در میزان فشار خون در طول ۲۴ ساعت بعد از مصرف این پروتئین؛ یعنی -۳.۹ mm Hg برای فشارخون سیستولیک و -۲.۵ mm Hg برای فشارخون دیاستولیک.
کاهش کلسترول کل (۵ درصد) که چربی یافت شده در جریان خون است که میزان بالای آن موجب افزایش ریسک بیماری قلبی – عروقی میشود.
کاهش تری گلیسیرید (۱۲درصد) که چربی یافت شده در جریان خون است که میزان بالای آن موجب افزایش ریسک بیماری قلبی – عروقی میشود.
پودر آب پنیر، محصول فرایند خشک کردن آب جدا شده از شیر، پس از فرایند تولید پنیر است.