سرما خوردگی یکی از بیماری هایی است که در بین کودکان رواج بسیاری دارد.این بیماری بر روی شنوایی،گوش ها و سینوس تاثیر می گذارد.حتما شما هم در مورد لوزه سوم شنیده اید.اما چه زمانی ضرورت پیدا می کنند لوزه سوم در کودکان جراحی شود؟ با ما همراه باشید.
خرخر شبانه، ناتوانی در تنفس از طریق بینی، تاثیرات سوء شنوایی و ایجاد سینوزیت های مکرر از شایع ترین علائم بزرگ شدن لوزه سوم در کودکان است که در برخی موارد منجر به دفرمه شدن دندان های جلویی و ایجاد نقص در زیبایی هم می شود.
این جراح سر و گردن طولانی شدن علائم را نیازمند بررسی خواند و بیان کرد: گلودرد چرکی و میکروبی، تب 40 درجه، بدن درد شدید و کم اشتهایی از علائمی هستند که اگر بیش از 4 بار در فصل بروز کنند، نشان از ضرورت انجام جراحی لوزه در کودک دارند.
جعفری،با بیان اینکه تبدیل عفونت گلو به آبسه لوزه خطرناک است، اظهار داشت: اگر سرماخوردگی و گلودرد چرکی کودک در فواصل کوتاه مدت تکرار شود نیاز به بررسی جدی دارد.
وی، مهمترین عامل زمینه ای سینوزیت را آلرژی خواند و یادآور شد: باتوجه به اینکه آلرژی درمان قطعی ندارد، برای سینوزیت هم نمی توان درمانی ارائه کرد اما امروزه با ایمنی درمانی بسیاری از آلرژی ها تشخیص و درمان می شوند و به طور معمول افراد به 50 درصد این درمان ها پاسخگویی مناسبی دارند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان