تخم مرغ یکی از غنی ترین مواد غذایی به شمار می رود.اما شنیدن خبرهایی در مورد بالا رفتن کلسترول و خطر بیماری های قلبی در صورت مصرف تخم مرغ باعث نگرانی هایی در بین فراد گردیده است که آیا از این ماده استفاده کنند یا خیر.جالب است بدانید شواهد علمی این موضوع را رد کرده اند و حتی معتقدند مصرف تخم مرغ خطر بروز سکته را کاهش می دهد.
محققان با بررسی 7 مطالعه پیشین دریافتند که مصرف تخم مرغ به سلامت قلب و عروق کمک میکند. در مطالعه تحلیلی اخیر نیز هیچ ارتباط روشنی بین مصرف تخم مرغ و بیماری عروق کرونر قلب یا بیماریهای قلبی عروقی به طور کلی مشاهده نشد. در عوض، گفته میشود که مصرف یک تخم مرغ در روز خطر سکته را به میزان 12 درصد کاهش میدهد.
یافتههای محققان قادر به تبیین علت تاثیر تخم مرغ نیستند؛ با این حال، توضیحات مختلفی در این رابطه ارائه شده که یکی از آنها از جانب دکتر دومینیک الکساندر، محقق موسسه EpidStat در میشیگان بوده است.
به گفته دکتر الکساندر، تخم مرغ یک ماده مغذی است که خواص آنتی اکسیدانی دارد و به کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن کمک میکند. همچنین منبع بسیار خوبی برای پروتئین است و باعث کاهش فشار خون در بدن میشود. با این حال، هنوز به تحقیقات بیشتری برای اثبات تاثیر تخم مرغ نیاز داریم تا بتوانیم همه را نسبت به خوردن تخم مرغ متقاعد سازیم.
تخم مرغ به عنوان یکی از غذاهای مغذی شناخته میشود که به طور طبیعی سرشار از ویتامین و مواد معدنی است و اثرات درمانی قابلتوجهی دارد. ترکیب تخم مرغ با سبزیجات به یک وعده غذایی دلچسب منجر خواهد شد. به گفته محققان، خوردن تخم مرغ توانایی بدن برای جذب آنتی اکسیدانهای دیگر مانند کاروتنوئیدها را افزایش میدهد.