تا به حال با کدوحلوایی غذا تهیه کرده اید طعم و مزه کدوحلوایی را چشیده اید رنگی که این میوه پاییزی یه غذا میدهد فوق العاده است پیشنهاد می کنیم با روش تهیه غذا با کدوحلوایی آشنا شوید و از خواص این ماده غذایی بهره مند شوید این غذا با سبزیجات سالم مختص این فصل تهیه می شود و بسیار خوش طعم و دلپذیر است .
پائیز آمده و یکی از معروف ترین میوه های پاییزی کدو حلوایی هست. غذاهای زیادی میشه با کدو درست کرد از جمله این غذای سالم که با کدو و لوبیا درست میشه. من دوست دارم این غذا رو با پنیر چدار، لیمو، جعفری تازه، چیپس تورتیلا و خامه ترش درست کنم.
مواد مورد نیاز:
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق چای خوری فلفل خشک خرد شده
- ۲ عدد پیاز زرد متوسط خرد شده
- ۲ عدد هویج خرد شده
- ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
- ۱ عدد فلفل تند خرد شده
- ۵ حبه سیر خرد شده
- ۳ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- ۲ قاشق چای خوری پودر زیره
- ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری فلفل کاین
- ۲۲۵ گرم رب گوجه فرنگی
- ۱ و نیم فنجان پوره کدو
- ۲ فنجان سس سبزیجات
- ۴۲۰ گرم کنسرو لوبیا
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
- ۱ فنجان گشنیز
- چیپس تورتیلا، خمیر ترش و لیمو برای تزئین
طرز تهیه:
1. روغن را داخل ظرف بزرگی روی حرارت متوسط داغ کنید. فلفل خشک خرد شده، پیاز، هویج و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا مواد نرم و مایل به قهوه ای شوند. سپس فلفل تند، سیر و ادویه جات را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
2. رب گوجه یا گوجه رنده شده، پوره کدو و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شعله گاز را زیاد کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید درب آن را ببندید و بگذارید به مدت نیم ساعت آرام آرام بجوشد. در این مدت چند بار مواد را هم بزنید.
3. غذا را از روی اجاق گاز بردارید و آب لیمو را داخل آن بریزید. سپس غذا را داخل سوپ خوری بریزید و روی آن پنیر، گشنیز و تورتیلا بریزید و داغ میل کنید.
وبسایت بدونیم