برخی از افراد به ویژه ورزشکاران رشته ی بدنسازی ترجیح می دهند به هر روشی که شده وزن خود را افزایش دهند. اما این کار باعث بروز بیماری ها و اختلالات جبران ناپذیری در دراز مدت می شود. استفاده از غذا های کم حجم و پرکالری بهترین راه برای افزایش وزن است.
پودر مغزها + نان و پنیر
از صبحانه شروع می کنیم که می توانید در آن مقداری مغز بادام، بادام زمینی، گردو، فندق و پسته خام را با هم آسیاب کنید و هر روز صبح حدود ۲ قاشق غذاخوری از این پودر پرانرژی و سرشار از خاصیت را روی لقمه نان و پنیر یا کره و مربایتان بریزید.
۱۲۲۸۸;● موز + کره بادام زمینی
کره بادام زمینی طعم شیرینی دارد و صبحانه مورد علاقه بیشتر بچه ها و افراد لاغر محسوب می شود. شما می توانید انرژی این صبحانه خوشمزه را با افزودن موز و کنجد به آن تا ۲ برابر افزایش دهید.
۱۲۲۸۸;
خرما و پسته + شیر
بهتر است افراد لاغر به جای چای، در وعده صبحانه خود شیر بنوشند. شیر کم چرب که با خرمای پوست کنده و پودر مغز پسته خام مخلوط شده باشد، پرانرژی ترین و مقوی ترین نوشیدنی برای صبحانه یک فرد لاغر است.
۱۲۲۸۸;
موز و عسل + شیر
اگر تمایلی به خوردن شیر و خرما ندارید یا ترجیح می دهید شیر جزو اجزای تشکیل دهنده میان وعده صبحتان هم باشد، می توانید یک لیوان شیر ۵/۲ درصد چربی را با یک موز و یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و بخورید تا کالری دریافتی میان وعده تان بیشتر شود. خیلی از افراد عادت دارند همراه غذا ماست یا دوغ بخورند. برای افزایش کالری ماست و دوغ می توان کمی گردوی خرد شده به آن ها اضافه کرد
۱۲۲۸۸;
عسل + میوه ها
اگر لاغر هستید و می خواهید یک یا دو میوه در میان وعده صبح مصرف کنید، بهتر است آن ها را پوست بکنید و با یک قاشق غذاخوری عسل، طعم دارشان کنید. البته به شرطی که شیر موز را با عسل نخورده باشید.
کنجد + برنج
یکی از راه های بالا بردن کالری برنج این است که به ازای هر ۳ قاشق غذاخوری برنج پخته، یک قاشق چایخوری کنجد خام به آن اضافه کنید. کنجد علاوه بر خوش طعم کردن برنج و بالا بردن کالری آن، باعث تامین بخشی از نیاز روزانه بدن به اسیدهای چرب غیراشباع و ضروری هم می شود.
۱۲۲۸۸;
ذرت و نخودفرنگی + سالاد
ذرت و نخودفرنگی از سبزی های نشاسته ای هستند و کالری شان از سایر سبزی ها بالاتر است. به همین دلیل به افراد لاغر توصیه می شود این سبزی های خوش رنگ و خوش طعم را همراه روغن زیتون در سالاد بریزند تا کالری دریافتی شان از طریق مصرف سالادها هم افزایش یابد.
تخم مرغ آب پز + سالاد
یکی دیگر از راه های افزایش کالری سالاد سبزی، افزودن یک عدد تخم مرغ پخته رنده شده و متوسط به یک بشقاب سالاد است. می توانید این سالاد را با سسی که مخلوطی از مایونز کم چرب، روغن زیتون، ماست کم چرب و آویشن است، میل کنید. این سس هم می تواند به بالاتر رفتن کالری سالاد کمک کند.۱۲۲۸۸;
پوره سیب زمینی + مرغ و ماهی
اگر تمایلی به خوردن سالاد با غذاهایی مانند مرغ یا ماهی ندارید، می توانید یک پوره سیب زمینی متفاوت را به عنوان کنار بشقابی تهیه کنید. پوره سیب زمینی همراه مرغ و ماهی باید با ترکیبی از یک سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده، یک هویج متوسط نیم پز و رنده شده، ۱ قاشق غذاخوری ذرت پخته، کمی آویشن و یک قاشق غذاخوری مایونز کم چرب تهیه شده باشد. این پوره خوشمزه علاوه بر افزایش اشتها، کالری دریافتی را هم تا حد قابل قبولی بالا می برد.۱۲۲۸۸;
گردو + ماست و دوغ
خیلی از افراد عادت دارند همراه غذا ماست یا دوغ بخورند. برای افزایش کالری ماست و دوغ می توان کمی گردوی خرد شده به آن ها اضافه کرد.۱۲۲۸۸;
کره + سیب زمینی تنوری
اگر ۳ ۲ ساعت پس از صرف ناهار احساس گرسنگی کردید، خوردن یک عدد سیب زمینی پخته یا تنوری که با کره، آویشن یا پونه و نمک به صورت پوره درآمده است را به شما پیشنهاد می کنیم.۱۲۲۸۸;
کیک خانگی + چای
خوردن یک برش متوسط کیک خانگی یا کیک اسفنجی ساده همراه چای یا شیر عصرانه، کالری این میان وعده را بالا می برد. بهتر است افراد لاغر، انواعی از کیک اسفنجی را انتخاب کنند که مغز گردو، کشمش یا کنجد هم داشته باشد.۱۲۲۸۸;
مغزها + بستنی
خوردن بستنی به عنوان عصرانه به بیشتر افراد لاغر توصیه می شود. این افراد می توانند بستنی ساده را با انواع مغزها از جمله گردو، بادام، کنجد، فندق یا حتی پسته، طعم دار کنند و کالری اش را بالا ببرند.
پنیر پیتزا + غذاهای حاضری
پنیر پیتزا یکی از پرکالری ترین انواع پنیرهاست که بد نیست در رژیم غذایی افراد لاغر گنجانده شود. خوردن انواع کتلت، کوکو، ساندویچ، سیب زمینی پخته، مرغ سوخاری، پیتزا و حتی پاستا و ماکارونی با پنیر پیتزا هم اشتهای این افراد لاغر را زیاد می کند و هم کالری دریافتی شان را افزایش می دهد.
پنیر صبحانه + تخم مرغ
اگر دوست دارید یک تخم مرغ پخته یا نیمرو را به عنوان شام میل کنید، بهتر است با حداقل ۲ کف دست نان و حدود ۱ قوطی کبریت پنیر صبحانه باشد. افزودن کمی پونه به تخم مرغ و پنیر، طعم فوق العاده ای به آن می دهد. با افزودن پنیر به تخم مرغ، هم کالری آن را بالا می برید و هم دیگر نیازی به افزودن نمک نخواهد بود.