women

عفونت های قارچی واژن شرایط بسیار آزار دهنده برای فرد ایجاد می کند به همین دلیل هم شخص به مصرف داروهای مخصوص برای درمان روی می آورد.اما در صورتی که بعد از مصرف دارو هنوز عفونت برطرف نشده باشد نگرانی شخص تشدید می شود و به سمت تغییر دارو و یا افزایش دز داروی مصرفی می آورد.این در حالی است از این موضوع بی اطلاع است که برخی فعالیت ها سبب تشدید این موضوع می شوند.در این مطلب قصد داریم شما را با مواردی که می تواند سبب تشدید این عفونت های قارچی شود آشنا نماییم.

هنگام ابتلا به عفونت قارچی واژن، احساس خارش و خروج ترشحات بسیار آزاردهنده است

پزشکان متخصص زنان از خانم های مبتلا به عفونت قارچی می خواهند از انجام این پنج عمل در این دوران به شدت خودداری نمایند.
پوشیدن شلوار جین تنگ
دنیای مد روز به روز در حال تغییر است، اما هنوز هم بسیاری از خانم ها اصرار به پوشیدن شلوارهای جین تنگ دارند تا به روز باشند، در حالی که نمی دانند چه مشکلاتی به دنبال دارند.

بسیاری از زنان سوزش و خارش را در زمان پوشیدن این نوع شلوار تجربه کرده اند و با پافشاری بر ادامه دادن این نوع پوشش عفونت قارچی بدتر خواهد شد.

جین های تنگ مانع رسیدن جریان هوا به واژن شده و باعث افزایش دما و رطوبت این ناحیه گشته و شرایط ایده آلی برای رشد مخمر (قارچ) ایجاد می کنند.

بنابراین حتی اگر شده برای چند روز دست از سر این نوع شلوارها بردارید و لباس های گشادتری بپوشید.
داشتن رابطه ی زناشویی
بهتر است صبر کنید تا عفونت به طور کامل رفع شود. در غیر این صورت عفونت واژینال تشدید خواهد شد. یکی دیگر از دلایل خودداری از رابطه زناشویی در این مدت این است که مخمر می تواند از این طریق به همسر منتقل شود. استفاده از برخی وسایل جلوگیری کننده از انتقال عفونت در حین رابطه نیز می تواند بسیار موثر باشد.
دوش واژینال
تمیز کردن ناحیه واژن با آب و …می تواند تعادل باکتری ها و مخمرهای این ناحیه را به هم بریزید و اوضاع عفونت را بدتر کند.
پوشیدن لباس زیر نامناسب
مخمر در محیط گرم و مرطوب به خوبی رشد می کند. پوشیدن لباس زیر نامناسب اجازه نمی دهد هوا به خوبی در جریان باشد، بنابراین خطر ابتلا به عفونت افزایش پیدا می کند.

پس لباس زیر نخی بپوشید و به محض تعریق آن را تعویض نمایید. پوشیدن طولانی مدت حوله ی مرطوب هم می تواند به تشدید عفونت دامن بزند.
مصرف زیاد قند
مصرف قندهای ساده امکان ابتلای شما به عفونت قارچی و یا بدتر شدن آن را افزایش می دهد. بنابراین بهتر است میزان شیرینی جات مصرفی تان را در طول روز زیر نظر داشته باشید و کنترل کنید.

همچنین افرادی که برنامه غذایی شان را بر اساس مصرف زیاد مواد حاوی کربوهیدرات تنظیم کرده اند نیز با احتمال بیشتری به عفونت های قارچی دچار خواهند شد. نان سفید و ماکارونی به سرعت در بدن به قند تبدیل می شوند و وارد جریان خون می گردند.

همچنین بهتر است در زمان مبتلا بودن به عفونت قارچی، از مصرف موادی مانند پنیر که خود حاوی مخمر هستند خودداری شود.

 

منبع: بامداد