از ویژگی های تغذیه ای کلم بروکلی و خیار چه میزان اطلاع دارید این دو سبزی پرخاصیت چه تاثیراتی بر سلامتی ما خواهند گذاشت ؟ارزش تغذیه ای این دوسبزی برای بدن به چه صورت است ؟چه افرادی باید این سبزیجات را بیشتر مصرف کنند ،خواص درمانی ان ها به چه صورت است و توصیه های متخصصین تغذیه در این باره چگونه است .
- کربوهیدرات کم
- ویتامین A و C و K زیاد
- فیبر و آهن زیادی هم دارد.
موقع خرید کلم بروکلی، دقت کنید که بستهبندی فشردهای داشته باشند و رنگ سبز تیره آنها بیشتر باشد. میتوانید از کلم بروکلی منجمد هم استفاده کنید، البته اگر بدون نمک اضافی باشد. اگر میخواهید زودتر کلم بروکلی بخورید، بهتر است بهجای چیپسها، کلم بروکلی خام یا بخارپز برای میانوعده یا سالاد استفاده کنید.
خیار هم جزء سبزیهایی است که بیماران دیابتی باید از آن استفاده کنند. ویژگی اصلی خیار برای دیابتیها، کربوهیدرات خیلی کم آن است که در هر فنجان به کمتر از ۵ گرم میرسد. بنابراین میتوانید خیار بخورید، بدون اینکه نگران افزایش سطح قند خون باشید.
- خیار، منبع عالیای از ویتامین K نیز محسوب میشود.
- حاوی ویتامین C و پتاسیم نیز هست.
به یاد داشته باشید که قرار نیست از خیار فقط در سالادها استفاده کنید و میتوانید این سبزی را بهعنوان میانوعده بخورید.