فواید مصرف ماهی و میگو بر هیچ کس پوشیده نیست و ازاین ویزگی به دلیل وجود امگا3 در این مواد غذایی به شمار می رود ماهی سالمون و میگو موضوع مطلب امروز ما هستند که می توانند به درمان بیماران قلبی و عروقی کمک کنند همچنین از ابتلای شما به دیابت نیز پیشگیری کند می توانید سلامت خود را با استفاده از این مواد غذایی تضمین کتید در ادامه ارزش تغذیه ای ماهی سالمون و میگو را بررسی میکنیم با ما همراه باشید .
گزینه مهم بعدی، میگو است. از آنجایی که میگو در مقایسه با غذاهای دریایی دیگر، حاوی مقدار نسبتا بالایی از کلسترول است، بسیاری از افراد مبتلا به دیابت از خوردن میگو صرف نظر میکنند. با اینحال، متخصصان تغذیه میگویند که یک وعده میگو در هفته یا دو وعده از آن در هفته به قلب شما آسیبی نمیرساند و برای رژیم دیابت هم اصلا مضر نیست، خصوصا برای کسانی که رژیم غذایی کمچرب دارند. کلسترول هر ۱۰۰ گرم میگو تقریبا برابر است با کلسترول یک عدد تخم مرغ. بنابراین درباره مصرف میگو بیش از حد حساسیت به خرج ندهید.
منبع:everydayhealth