picsart_1479202720470

پیاز از جمله غده هایی است که ما در کنار غذایمان از آن استفاده می کنیم. همچنین پیاز از جمله طعم دهنده های فوق العاده نیز به حساب می آید. از دیگر خواص آن می توان به خواص درمانی آن اشاره کرد. پیاز در 3 نوع قرمز و سفید و طلایی وجود دارد که نوع قرمز نوع مرغوب تری به شمار می آید. با دکتر سلام همراه باشید.

پیاز در انواع گونه ها با طعم های تند و نسبتا شیرین وجود دارداز جمله پیاز طلایی، قرمز و سفید که همگی دارای خواص درمانی منحصربفرد برای سلامتی هستند

هنگامی که هوا آلوده است و آلاینده ها به شدت در فضا وجود دارند برای حفظ تندرستی و جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری ها مصرف برخی مواد غذایی توصیه می شود که از  از جمله این خوراکی ها می توان پیاز خام را نام برد خواص ضد عفونی کنندگی برای بدن دارد.

پیاز بومی آسیا و بویژه منطقه خاورمیانه است و قدمت کاشت آن به حدود 5000 سال پیش بر می گردد.

پیاز در انواع گونه ها با طعم های تند و نسبتا شیرین وجود دارداز جمله پیاز طلایی، قرمز و سفید که همگی دارای خواص درمانی منحصربفرد برای سلامتی هستند زیرا در پیاز گوگرد وجود دارد که می تواند بسیاری از عفونت ها و باکتری های هوازی را نابود کند.

هنگام آلودگی هوا به دلیل انتشار مواد سمی و افزایش میزان باکتری ها مصرف پیاز به صورت خام یا پخته به همراه سوپ پیاز می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن ، از بین بردن باکتری ها، جلوگیری از بروز سکته مغزی و حمله قلبی ، بروز حملات آسم، پیری زودرس سلول های پوستی، تسکین دادن سرفه، پایین آوردن فشار خون، کاهش عطسه و رفع  گرفتگی مخاط بینی و برطرف کردن حالت استفراغ شود.

کارشناسان توصیه می کنند افراد با وعده های غذای ناهار و شام خود حتما پیاز تازه مصرف کنند بویژه پس از قرار گرفتن در معرض هوای آلوده تا بدن آنها بهتر بتواند مقابل عوامل بیماری زا از خود مقاومت نشان دهد.

منبع: شفا آنلاین