53043_159

چگونه می توانیم خستگی را با روش های طبیعی مهار کنیم چه موادغذایی به ما در این زمینه کمک می کنند می خواهیم در این مطلب مصرف کنجد را به شما پیشنهاد دهیم این دانه روغنی می تواند کم خونی شما را درمان کند و با افزایش کلسیم و روی بدنتان مانع ایجاد نشانه های خستگی و بی حالی در شما شود در ادامه به بررسی ارزش تغذیه ای کنجد خواهیم پرداخت.

  • کنجد یکی از بهترین‌ دانه‌های روغنی است؛ دانه‌های کنجد به رنگ‌های سفید، خاکستری و سیاه هستند که نوع سفید این دانه‌ها از همه مرغوب‌تر است.

 

  • کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده 14 درصد از نیاز روزانه به کلسیم بدن است؛ مصرف 50 گرم از کنجد، 25 درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف می‌کند.

افرادی که کم خونی دارند کنجد را در برنامه غذایی خود بگنجانند

  • این دانه منبع آهن گیاهی است که برای رفع خستگی مفید است . همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که مبتلا به کم‌خونی فقر آهن هستند می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

 

  • دانه کنجد دارای 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است. کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار می‌آید.

201572312275663a

افرادی که شیر نمی خورند از کنجد غافل نشوند

  • افرادی که شیر دوست ندارند می‌توانند از کنجد برای تأمین کلسیم، روی و آهن خود که از مواد معدنی مهم به شمار می‌آید، استفاده کنند.

 

  • جایگزین کردن کنجد و بیسکویت‌های کنجدی به عنوان میان وعده‌های بسیار مهم است و مصرف 30 گرم از این دانه بسیار مفید است.

کنجد چقدر کالری دارد؟

  • مصرف یک قاشق غذاخوری کنجد معادل یک واحد چربی است و 45 کیلوکالری انرژی دارد همچنین کنجد موجب افزایش چربی خون نمی‌شود بلکه کلسترول بد خون را نیز کاهش می‌دهد.

sesame-health-fact-graphic1