می خواهیم در این مطلب به ارزش تغذیه ای خیار و کالری موجود در آن اشاره کنیم این میوه فایده های زیادی برای سلامتی مان به همراه دارد و می تواند در چربی سوزی به ما کمک زیادی کند این شاخه از صیفی جات می تواند شما را از انواع سرطان های خطرناک دور کند و سیستم گوارشی تان را سم زدایی کرده و همچنین مانع مشلات قلبی و عروقی در بدنتان شود .
- خیار، یکی از کمکالریترین انواع صیفیها است که هر ۱۰۰ گرم آن، تنها ۱۵ کیلوکالری انرژی به بدن میرساند.
- پوست خیار، سرشار از فیبر غذایی است و مصرف آن میتواند در پیشگیری از ابتلا به یبوست، نقشی اساسی بازی کند.
- مصرف پوست خیار باعث پیشگیری از ابتلا به سرطان کولون و بیرون راندن سموم دستگاه گوارش میشود.
- خیار، منبع بسیار خوبی برای دریافت پتاسیم هم بهحساب میآید. هر ۱۰۰ گرم آن، چیزی حدود ۱۴۷ میلیگرم پتاسیم و تنها ۲ میلیگرم سدیم دارد. پتاسیم، الکترولیت دوستدار قلب است و میتواند به کاهش فشار خون و ضربان قلب کمک کند.
- این صیفی پرطرفدار، حجم بالایی از بتاکاروتن، ویتامین A، زیگزانتین و لوتیئن را هم در خود جای داده است.
- خیار بهدلیل فیبر و آب بسیار زیادی که در خود جای داده است، میتواند بهترین میانوعده برای افرادی که رژیم لاغری دارند یا آنهایی که از فشار خون بالا رنج میبرند، محسوب شود.
- بد نیست بدانید که خیار، دارای مقدار فراوانی از ویتامین K نیز هست. هر ۱۰۰ گرم آن، حدود ۱۷ میکروگرم از این ویتامین را در خود جای داده است. ویتامین K موجود در خیار میتواند به حفظ سلامت استخوانها کمک کند و نقش موثری در بهبود روند درمان بیماری آلزایمر با پیشگیری از آسیب سلولهای مغزی داشته باشد.
منبع:nutrition
خیلی کمکم میکنه سپاس فراوان
شاد و تندرست باشید