افراد زیادی تمایل دارند طرز تهیه سالاد های مختلف از کشور ها و نقاط متفاوت را بدانند.در این مطلب قصد داریم شما را با یکی از سالاد های منطقه مدیترانه و به ویژه لبنان آشنا نماییم.این سالاد تبوله عدس نام دارد که سالادی مقوی و بسیار خوشمزه است.برای آموزش این سالاد با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- عدس 200 گرم
- پیازچه 1 دسته
- گوجه گیلاسی 200 گرم
- جعفری تازه 1 دسته
- نعنای تازه 1 دسته
- روغن زیتون بکر
- لیمو ترش بزرگ 1 عدد
1-عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
2-پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
3-آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.