با روش های تغذیه ای قادر خواهید بود بیماری های خودایمنی را از بین ببرید زنجبیل و انواع لوبیاها در این زمینه به کمک شما می آیند این خوراکی ها در تقویت سیستم ایمنی بدنتان مفیدند در ادامه روش های استفاده از این مواد غذایی را به شما آموزش میدهیم و از املاح و موادمعدنی موجود در انواع لوبیا بیشتر خواهیم گفت.
وقتی که میخواهید با بیماریهای خودایمنی مثل لوپوس یا آرتریت روماتوئید مقابله کنید، مواد غذایی مناسب میتوانند نقش مهمی در محافظت از شما ایفا میکنند. یکی از راهها برای کمک به سیستم ایمنی بدن، حفظ رژیم غذایی سالم و متعادل است. یعنی استفاده از سبزیها، میوهها، غلات سبوسدار و پروتئینهای بدون چربی و لبنیات کمچرب. البته باید مواد غذایی زیر را هم به آن اضافه کرد.
زنجبیل، یکی از همین مواد غذایی است که حتما باید از آن استفاده کنید. در سال ۲۰۱۴ میلادی، مطالعهای در مجله Arthritis منتشر شد که نشان داد مواد مغذی گیاهی و مهمی که درون زنجبیل وجود دارند، مزیتهای درمانی مهمی به افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید ارائه میکنند. Arthritis Foundation توصیه میکند که روزانه یک قاشق غذاخوری زنجبیل یا دو عدد زنجبیل خشکشده یا تازه را به سالاد و سبزیجات اضافه کنید و بخورید. دم کردن چای زنبجیلی با استفاده از یک یا دو قاشق چایخوری زنجبیل نیز واقعا موثر است.
البته اگر از داروهای رقیقکننده خون مثل کومادین (وارفارین) استفاده میکنید، باید میزان مصرف زنجبیل را کنترل کنید، چون زنجبیل بهخودیخود میتواند بهعنوان نوعی رقیقکننده طبیعی خون عمل کند. بنابراین قبل از مصرف آن حتما با پزشک مشورت کنید.
انواع لوبیاهای قرمز، چیتی، سفید و…، خاصیت ضدالتهابی دارند و سیستم ایمنی را تقویت میکنند. لوبیا، منبع عالی و مهمی از پروتئین هستند که نقش مهمی در شکلگیری سلولها، از جمله سلولهای خاص سیستم ایمنی بدن ایفا میکنند. این نکته را هم باید در نظر گرفت که لوبیاها حاوی مواد مغذی مهمی مثل فولات، پتاسیم، منیزیم، ویتامینهای B و فیبر است. توصیه Arthritis Foundation این است که حداقل یک بار در هفته، یک فنجان لوبیا بخورید.