وی با بیان اینکه زندگی پر محبت و آرام نیاز به اخلاق خوب دارد، اظهار داشت: همسر بد بودن باعث ایجاد بیماری های روحی، روانی، استرس بی توجهی زوجین نسبت به یکدیگر، آسیب به فرزندان که گاهی منجر به از هم گسیختن بنیان خانواده می شود.
ناطقی به نشانه های یک همسر بد اشاره کرد و اذعان داشت: عدم پذیرش اشتباه، خود مختاری، بیان حرف های ناخوشایند، بی توجهی به صحبت های همسر، نادیده گرفتن حق وی، وابستگی بیش از حد به همسر و حساسیت و شک هایبی مورد نسبت به طرف مقابل از نشانه های همسران بد است.
این مشاوره خانواده با بیان اینکه همسران باید حل مساله و زندگی کردن را بیاموزند، تصریح کرد: داشتن اصول ساده زندگی و از خود گذشتگی، ترس از خوا د رعایت انصاف باعث کاهش مشاجره در میان خانواده ها می شود.
وی با تاکید بر اینکه از مخالفت با همسر پرهیز کنید، تصریح کزد: تحقیر، توهین، بی احترامی به همسر و بستگانش، مرور خاطرات تلخ گذشته که باعث ناراحتی و یا عصبانیتش شود، از دلایل ایجاد اختلاف و دعوا در بین زوجین است.
ناطقی با تاکید بر اینکه از به رخ کشیدن اشتباهات گذشته همسر باید خودداری کرد، افزود: برای دریافت درخواست های مادی و غیر مادی از همسرتان، هرگز با خشونت و یا توهین رفتار نکنید.
این مشاوره خانوده به واژه صبر و تحمل اشاره کرد و اظهار داشت: افزایش صبر و تحمل باعث کاهش مشکلات اقتصادی، رفتاری و خانوادگی در زندگی انسان ها می شود.
منبع: خبرپو