predicting-heart-attack-risk-through-a-strand-of-hair

وقتی ضربان قلبتان نامنظم می شود باید نگران مشکلات قلبی و عارضه های خطرناک مربوط به آن شوید برای کاهش عوامل خطر سکته باید از برخی روش های موثر کمک بگیرید برخی نکات مهم در این زمینه در اختیارتان قرار میدهیم که بد نیست برای محافظت بیشتر از بدنتان در برابر سکته مغری و قلبی به آن ها دقت کنید .این موارد نتیجه مطالعات دانشمندان در مورد سکته قلبی و مغزی می باشند.

 مطالعات جدید نشان می دهد ضربان نامنظم قلب احتمال سکته مغزی را افزایش می دهد و باید جدی گرفته شود.

مطالعات جدید محققان نشان می دهد ضربان نامنظم قلب در فیبریلاسیون دهلیزی (AF) می تواند به ایجاد لخته خون و سکته مغزی منجر شود.

این مطالعه نشان می دهد حدود یک سوم افرادی که با این عارضه تشخیص داده می شوند، از وضعیت خود بی اطلاعند و نمی دانند که در معرض سکته قرار دارند.
محققان دانشگاه دوک در دورهام با بررسی هزار بیمار مبتلا به آریتمی (بی نظمی ضربان قلب) فیبریلاسیون دهلیزی با میانگین سنی 69 سال دریافتند حدود 32 درصد از این افراد نمی دانند که در معرض سکته قلبی قرار دارند و این درحالیست که با کاهش عوامل خطر سکته می توان از بروز آن جلوگیری کرد.
سکته مغزی به دلیل وقفه ای کوچک در جریان خون مغز یا انسداد رگ ها بوجود می آید. در این حالت جریان اکسیژن و مواد غذایی به مغز محدود می شود و بخشی از بافت مغز آسیب می بیند. فشار خون، استعمال دخانیات، چاقی و عدم فعالیت بدنی از جمله مهمترین دلایل سکته مغزی محسوب می شوند.
انجمن سکته آمریکا به هشت نکته اساسی اشاره کرده است که احتمال بروز سکته مغزی را کاهش می دهد. این عوامل عبارتند از:
-اندازه گیری مرتب فشار خون و درمان فشار خون بالا
-کنترل ضربان قلب نامنظم
-پرهیز از استعمال دخانیات
-اندازه گیری مستمر کلسترول خون و جلوگیری از افزایش آن
-اجتناب از مصرف الکل
-کنترل قند خون
-مدیریت وزن و ورزش منظم
-درمان اختلالات گردش خون

ایرنا،