illo_asthma_3-57052ece5f9b581408c1a193

 بیماران مبتلا به آسم و آلرژی باید در مصررف تنقلات و انواع دسرها پرهیز کنند و مراقب عوارض ناشی از استفاده از آن ها برای سلامتی شان باشند برای کاهش حملات آسم باید از مصرف دسرها و پیش غذاهای شیرین و تنقلاتی از این دست پرهیز کند  پژوهش های محققین در این زمینه را رر ادامه مطلب مورد بررسی قرار داده ایم .خورد و خوراک و تغذیه این بیماران تاثیرات زیادی بر سلامتی آن ها خواهد گذاشت .

 مطالعه جدید نشان می دهد دسرهای خوراکی حمله آسم را تا ۵۳ درصد افزایش می دهند.

تحقیق پژوهشگران نشان می دهد دسترسی به میوه و سبزیجات تازه می تواند ریسک تجربه حملات آسم را کاهش دهد.

نتایج این مطالعه آشکار ساخته است کودکانی که در نزدیکی فروشگاه های غذا زندگی می کنند بیشتر در معرض ابتلا به آسم قرار دارند.

در این تحقیق اذعان می شود رابطه بین تغذیه سالم و کاهش ریسک آسم به خوبی مشخص نیست اما شواهد نشان می دهد افرادی که از رژیم های غذایی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی پیروی می کنند کمتر در معرض ابتلا به آسم قرار دارند.

محققان نمودار سلامت ۲۰۴۳ کودک ۶ تا ۱۸ سال را بررسی کردند. تمامی کودکان تحت چکاپ منظم قرار داشتند. تیم تحقیق مشخص کرد که ۵۷ درصد شرکت کنندگان حداقل در نیم مایلی فروشگاه ها و ۱۰ درصد حداقل در یک مایلی فروشگاه های مواد غذایی زندگی می کردند.

تیم تحقیق دریافت ۲۱ درصد کودکانی که در نزدیکی فروشگاه ها زندگی می کردند مبتلا به آسم بودند.

مهر