salamdr_56274583cc5c4

بیماران دیابتی غالبا در معرض ابتلا به التهاب و افزایش سطح قندخون قرار دارند این افراد نباید از مصرف تخم مرغ و سبزیجات غافل شوند چون باعث کاهش عوارض امراض قندی بر بدنشان خواهد شد دیابت نوع 2 مراقبت های زیادی میطلبد که از جمله مراقبت های تغذیه ای |آن مصرف  تخم مرغ و  سبزیجات به شمار می رود .توضیحات متخصصین تغذیه را در این زمینه با هم مرور می کنیم .

محققان با انتشار مقاله‌ای در مجله Nutrients اعلام کردند که خوردن یک تخم‌ مرغ در روز باعث بهبود بخشیدن به التهاب می‌شود، به‌خصوص زمانی که تخم مرغ را با صبحانه تهیه‌شده از جو دو سر مقایسه کنید. به نظر آنان خوردن تخم مرغ، در ضمن این‌که التهاب را بهبود می‌بخشد، باعث افزایش عوامل خطر قلبی در بیماران دیابتی نمی‌شود.
در این مطالعه، ۲۹ فرد بزرگسال مبتلا به دیابت نوع ۲ شرکت داشتند که به‌ترتیب از چند برنامه غذایی صبحانه‌ای، و از هر برنامه به مدت ۵ هفته، استفاده کردند: یک بار تخم مرغ با سبزیجات، یک بار از ۲ تکه نان یا نان ذرت، یا ۴۰ گرم جو دو سر همراه با ۲ فنجان شیر بدون لاکتوز.

در نهایت محققان اعلام کردند که هیچ تغییری در سطح قند خون، چربی خون، انسولین یا عوامل دیگر این افراد اتفاق نیفتاد و این میزان‌ها در استفاده از برنامه صبحانه‌ای تخم‌مرغ با صبحانه تهیه‌شده از جو دو سر، تفاوتی با هم نداشتند. اما نکته اصلی این‌جا بود که متوجه شدند التهاب در بین کسانی که از تخم مرغ استفاده می‌کنند، کاهش پیدا می‌کند.