salamdr_562743e95dc86

همانطور که میدانید مصرف غذاهای چرب می تواند باعث انسداد عروق شود و خطر بیماری های قلبی و عروقی را در بدنتان افرایش میدهد برای پیشگیری از این امر لازم نیست مصرف آن ها را ترک کنید می توانید با انتخاب گوشت کم چرب و لبنیات کم چرب از بروز این مشکلات پیشگیری کنید و یزان کلسترول بد خونتان را کاهش دهید گرفتگی عروق در بروز سکته قلبی نقش زیادی  ایفا میکند.

محققان در یکی از مطالعات The American Journal of Clinical Nutrition که با همکاری چندین سازمان معتبر اروپایی و آمریکایی انجام شده است، به بررسی رژیم‌های غذایی‌ای پرداختند که پنیر پُرچرب، گوشت پُرچرب و کربوهیدرات زیادی دارند، و تاثیر آن‌ها را بر عوامل خطر قلبی-عروقی خانم‌های یائسه‌ای که دچار اضافه‌وزن هستند، بررسی کردند.
در این مطالعه از ۱۴ خانم یائسه که اضافه‌وزن داشتند، خواسته شد تا از ۳ برنامه غذایی به مدت ۲ هفته استفاده کنند: یک برنامه بر اساس مقدار زیادی پنیر پُرچرب، یک برنامه بر اساس مقدار زیادی گوشت چرب، و یک برنامه بر اساس مصرف کربوهیدرات زیاد.

در نهایت مشخص شد کلسترول تام خون و کلسترول بد یا LDL خون در بین خانم‌هایی که از هر سه این رژیم‌های غذایی استفاده کرده‌اند، مشابه است. ضمن این‌که مشخص شد میزان کلسترول خوب HDL در بین خانم‌هایی که فقط از رژیم غذایی پنیر و گوشت استفاده کرده بودند، افزایش پیدا کرده است. این محققان اعلام کردند که «به نظر می‌رسد رژیم‌های غذایی‌ای که از پنیر و گوشت پُرچرب به‌عنوان منابع اصلی اسیدهای چرب اشباع‌شده استفاده می‌کنند، نسبت به رژیم‌های غذایی مبتنی بر کربوهیدرات کم‌چرب یا پُرچرب، کم‌تر باعث گرفتگی عروق می‌‌شوند».