salamdr_57aae9f692915

برخی خانم ها از چاقی در نواحی شکم رنج میبرند برخی علل مهم برای بروز این عارضه در بانوان وجود دارد که می خواهیم به آن ها در این بخش اشاره کنیم اگر دیابت دارید یا سابقه چاقی شکمی در خویشاوندان و اعضای خانواده دارید پس به دنبال علت چاقی تان نباشید اما نباید تغییرات هورمونی را نادیده بگیریم خانم هایی که در مسیر یائسگی قرار میگیرند و خانم های جوانی که استرس و اضطراب زیادی دارند ممکن است چاق شوند.

این‌که چه مقدار از چربی‌ها در کدام قسمت از بدن ذخیره شوند، بیشتر از هر چیزی براساس ژنتیک تعیین می‌شود. بنابراین خانم‌هایی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به چاقی شکمی هستند، نباید بیش از حد خودشان را سرزنش کنند.
  • نگاه اجمالی به پیشینه خانوادگی به شما نشان می‌دهد که ساختار بدن‌تان گلابی‌شکل است یا سیب‌شکل. افرادی که از نظر ژنتیکی دارای ساختار سیب‌شکل هستند، ذاتا در معرض ابتلا به چاقی شکمی قرار دارند. بنابراین اگر این افراد می‌خواهند از شکل‌گیری چربی شکمی جلوگیری کنند، باید میزان فعالیت‌های بدنی را تا حد زیادی افزایش دهند و کالری‌های مصرفی را محدود کنند.

 

  • عامل دیگری که می‌تواند در شکل‌گیری چربی شکمی در خانم‌ها نقش موثری داشته باشد، تغییرات هورمونی است. حتی خانم‌هایی که بدن‌شان از نظر ژنتیکی دارای ساختار گلابی‌شکل است (یعنی بخش زیادی از وزن آن‌ها در باسن و ران‌های‌شان قرار دارد)، معمولا با نزدیک شدن به دوران یائسگی متوجه می‌شوند که اندازه شکم‌شان در حال بزرگ شدن است. درواقع، کاهش سطح استروژن و کُند شدن طبیعی متابولیسم در این سن، باعث این مشکل می‌شوند. در این شرایط، تقویت عضله‌ها از طریق تمرین‌های ورزشی قدرتی می‌تواند به خانم‌ها کمک کند.

 

  • عامل سوم، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) است. حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد از زنان در طول سال‌های باروری با این سندرم مواجه می‌شوند. سطح تستوسترون در بدن این زنان بیشتر از حد عادی است و آن‌ها معمولا با افزایش وزن در قسمت‌های میانی بدن مواجه می‌شوند.