من خودم عاشق نان خانگی هستم لذت درست کردنش یک طرف بوی خوبی که وقتی نان داره میپزه توی فضا پخش میشه هم یک طرف.
- کره (برای چرب کردن) به میزان لازم
- آرد همه منظوره 750گرم
- آب 450میلی لیتر
- کره 17گرم
- نمک 1ق چ
- خمیر مایه خشک 10گرم
- شیر 75میلی لیتر
طرز تهیه:
1-آب و آرد همه منظوره رو برای2-3دقیقه خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
2-کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنید سپس شیر،مخمر و نمک رو اضافه کنید،ایم مخلوط رو به مواد داخل همزن اضافه کنید و تازمانی که یک خمیر یکدست تشکیل بشه مخلوط کنید.
3-سطح کار رو آرد پاشی کنید و چند دقیقه خمیر رو ورز بدید به شکل مستطیل به طول قالب پهن کنید پهن کتید از یک طرف خمیر کمی رو بقیه خمیر تا کنید و با انگشت لبه هارا فشار دهید تا بهم بچسبند اینقد این کار را تکرار کنید تا کل خمیر تمام شودسپس به قالب منتقل کنید رویش رو بپوشانید و برای یک ساعت استراحت دهید.
4-پس از این زمان روی قالب رو با فویل بپوشانید و داخل فر گرم شده با دمای200درجه سانتی گراد برای مدت20-25دقیقه قرار دهید سپس فویل را برداشته و برای 10دقیقه دیگه داخل فر بگذارید تا طلایی شود .
وبسایت سوران