تابحال نان آلمانی تهیه کرده اید این نان ها بسیار ساده و راحت تهیه می شوند و می توانند انتخاب خوبی برای آشپزهای تازه کار باشند این نان نیاز به ورز دادن ندارد و با کمترین مواد اولیه و در کمترین زمان تهیه می شود می توانید اولین تجربه تهیه نان خانگی را با نان آلمانی امتحان کنید.
مواد لازم:
- آرد 3 فنجان
- نمک 2 قاشق چایخوری
- مخمر خشک فعال (خمیر مایه) 1 قاشق چایخوری
- آب گرم ( حدود 50 درجه) 1 و 1/2 فنجان
در این فاصله روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر نان را روی آن قرار دهید. دستهایتان را خوب آردی کنید تا خمیر به دستتان نچسبد. سپس خمیر را با دست به شکل یک توپ گرد دربیاورید.
یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی آن آرد بپاشید. سپس خمیر را روی کاغذ قرار دهید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید. پلاستیکی روی خمیر قرار دهید و اجازه دهید خمیر نان آلمانی به مدت 30 دقیقه استراحت کند.
قابلمه را از فر خارج کنید. پلاستیک را از روی خمیر بردارید و خمیر نان را با یا بدون کاغذ روغنی داخل قابلمه داغ شده قرار دهید. اگر جنس قابلمه تان نچسب نیست حتما کاغذ روغنی را زیر خمیر قرار دهید. در قابلمه را بگذارید و قابلمه را مجددا داخل فر قرار دهید.
نان آلمانی را به مدت 45 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در قابلمه را بردارید و اجازه دهید نان 10 الی 15 دقیقه دیگر نیز بپزد تا مغز پخت شود و سطح آن برشته و قهوه ای شود. قابلمه را خارج کنید. کمی صبر کنید تا نان خنک شود و سپس آن را به قطعات دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
نکته: