artoroz
بیماری آرتروز یکی از بیماری هایی است که مفاصل شخص را درگیر میکند.این بیماری به دلیل شباهت هایی که با بیماری رماتیسم دارد اغلب اشتباه گرفته می شود.مهم ترین عوامل در بروز آرتروز عبارتند از اضافه وزن و افزایش سن.در این مطلب قصد داریم علائم این بیماری را بیان نماییم و به شما در شناخت بهتر آرتروز کمک کنیم.

 

وی افزود: معمولا بیشترین مفصلی که دچار آرتروز می‌شود، مفصل زانو است و در افرادی که اضافه وزن دارند به دلیل وارد آمدن وزن و فشار زیاد به مفصل زانو احتمال ابتلا به آرتروز بسیار بیشتر است.

این متخصص ارتوپد تاکید کرد: ساییدگی زیاد ناشی از فعالیت‌های ناصحیح بدنی و عوامل ژنتیکی نیز از علل دیگر ابتلا به آرتروز است که کمتر شایع هستند و این بیماری معمولا با علائمی نظیر درد شدید مفصلی و مشکلات حرکتی در اندام‌ها بروز پیدا می‌کند.

کمال‌وندی بیان کرد: بیماری آرتروز از نظر علائم، بسیار شبیه به بیماری رماتیسم است و همین امر سبب می‌شود در بسیاری از موارد این ۲ بیماری با یکدیگر اشتباه گرفته شوند.

وی گفت: در هر ۲ بیماری آرتروز و رماتیسم، فرد دچار درد شدید مفصلی می‌شود که این درد در بیماری آرتروز با استراحت و عدم حرکت مفصل بهبود می‌یابد، در صورتی که در بیماری رماتیسم نه تنها درد مفصل با استراحت بهبود نمی‌یابد، بلکه مفاصل فرد دچار التهاب شده و معمولا با خشکی صبحگاهی هراه است.

این متخصص ارتوپد گفت: آرتروز معمولا افراد با سن بالا و وزن زیاد را مبتلا می‌کند، در صورتی که بیماری رماتیسم که یک بیماری خود ایمنی است و معمولا در سنین جوانی فرد را درگیر می‌کند.

کمال‌وندی با تاکید بر اهمیت تغذیه در جلوگیری از بروز بیماری‌های مفصلی، اظهار داشت: اگر چه یکی از علل مهم بروز و تشدید بیماری روماتیسم علل محیطی همانند استرس است اما برای جلوگیری از بروز انواع بیماری‌های مفصلی نظیر رماتیسم، آرتروز و غیره تغذیه و مصرف لبنیات نقش بسیار مهمی در جلوگیری از بروز این چنین بیماری‌هایی دارد.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان