می خواهیم در این مطلب به بررسی خواص آووکادو و بوقلمون بپردازیم این موادخوراکی حاوی امگا 3 زیادی هستند و می توانند انرژی بخش و شادی آور باشند سعی کنید از مصرف این خوردنی ها غافل نشوید و با استفاده از آن ها از بیماری هایی مانند آرتریت، دیابت و سندرم خستگی مزمن در امان بمانید با خوردن این مواد غذایی از تمرکز بالایی برخوردار خواهید شد پیشنهاد می کنیم با بوقلمون و آووکادو مغز خود را دوپینگ کنید.
آووکادو منبع خوبی از چربیهای سالم است که البته فیبر، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین E و فولات زیادی هم دارد. از طرف دیگر، آووکادو منبع خوبی از نوع خاصی از اسیدهای چرب امگا ۳ بهنام اسید آلفا لینولنیک محسوب میشود که تاثیر مهمی در بهبود سلامت قلب دارد. در واقع، این نوع خاص از امگا ۳، جنبههای متابولیک سلامت قلب از جمله سطح عوامل خطر اکسیداتیو، سطح چربی خون و شاخصهای التهابی را بهبود میبخشد. شاخصهای التهابی مثل هموسیستئین معمولا در بیماریهای خستگیزا مثل آرتریت، دیابت و سندرم خستگی مزمن، در سطح بالایی قرار میگیرد.
بوقلمون از غذاهای دوپینگی دیگر است که نهتنها چربی کمی دارد، بلکه منبع خوبی از پروتئین به شمار میرود. البته این تمام مزیتهای بوقلمون را نشان نمیدهد، چون بوقلمون حاوی اسید آمینه تیروزین هم هست که سطح دوپامین و نوراپینفرین را در مغز انسانها افزایش میدهد. بالا رفتن سطح این مواد شیمیایی خاص که در مغز انسانها وجود دارند، هوشیاری و تمرکز افراد را بالاتر میبرد و قطعا تاثیر مثبتی در زندگی آنها میگذارد.
ضمنا لازم نیست نسبت به خوابآور بودن بوقلمون نگران باشید، چون این تصور اصلا واقعیت ندارد. در واقع، اسید آمینه تریپتوفان که در بوقلمون وجود دارد، بیشتر از تریپتوفان مرغ یا ماهی نیست و باعث خوابآلودگی نمیشود. ضمنا بوقلمون حاوی ویتامین B۶ و B۱۲ است که به رفع بیخوابی کمک میکند، افسردگی را کاهش میدهد و سطح انرژی را تقویت میکند.