در حال حاضر چای محبوب ترین نوشیدنی در بین ایرانیان است و مردم ایران در اوقات فراغت و برای رفع خستگی از خود این نوشیدنی را مصرف می کنند. عده ای معتقدند که چای برای سلامتی مفید و عده ای دیگر بر مضر بودن این نوشیدنی معتقدند. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.
مدیر کل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تشریح خواص دارویی چای گفت: چای ایرانی بهتر از چای خارجی است زیرا دچار اسانس زیاد نیست و همچنین ماندگاری آفت بر اثر رطوبت بالا در کشور مبدا کشت را ندارد.
وی با اشاره به پرهیز مردم از نوشیدن چایهای خارجی که با اسانس است، ادامه داد: البته تمام این اسانسها با مجوز به چایها اضافه میشود ولی متعاقباً بهتر است مردم از اسانسهای طبیعی به مانند هل و دارچین استفاده کنند.
مدیر کل آزمایشگاههای مرجع کنترل سازمان غذا و دارو همچنین با اشاره به اینکه رطوبت کشورهای هندوستان و سریلانکا بیش از مزارع چای ایرانی است، ادامه داد: بنابراین این رطوبت بالا باعث میشود ماندگاری کود و آفتهای چای بیشتر شود بنابراین چای ایرانی کمتر دچار کود و آفت هستند.
رستگار در این برنامه رادیویی با اشاره به اینکه به واقع چای نوعی دارو به حساب میآید، خاطرنشان کرد: بنابراین باید این نوشیدنی را بدون اسانس مصرف کرد و در صورت طعم دار کردن میتوان از اسانسهای طبیعی در داخل چای بهره برد.
منبع: سلامت نیوز