tea-cup1
چای یکی از نوشیدنی های گرم است که در هوای سرد می تواند گرمای مطبوعی به بدن شما ببخشد.طبق نظر اطبای طب سنتی طبیعت چای گرم و خشک می باشد و آرامش بخش و تسکین دهنده برخی سردرد هاست.استفاده از چای ترشح اسید معده را تحریک می کند و به همین دلیل می تواند بیماری زخم معده را تشدید کند.
نکات زیر باید در نوشیدن چای, رعایت شود:
به گفته وی پرهیز از مصرف چای خیلی داغ, ممکن است به مخاط گلو و نای آسیب رسانده و حتی زمینه ساز ایجاد سرطان در این نواحی شود. نوشیدن چای به مقدار زیاد, به تدریج رنگ دندان ها را تغییر می دهد.
چای برای مبتلایان به زخم معده مضر است
این دستیار تخصصی طب سنتی در حکیم ایرانی افزود: چای ترشح اسید معده را تحریک می کند, بنا براین برای مبتلایان به زخم معده توصیه نمیشود. افراط در خوردن چای ممکن است در جذب آهن آلی از خوراکیهای گیاهی اختلال ایجاد کرده, موجب کم خونی شود.
خدایی بیان کرد: بهترین نوع چای مصرفی, نوع تازه دم شده آن است, ریختن دانه هل و یا گلبرک گلسرخ داخل چای نیز مفید بوده و آن را به صورت یک نوشیدنی مفید فراوری می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: بهتر است که از چای‌های با رنگ و طعم طبیعی استفاده شود.منبع: سلامت نیوز