کیوی از جمله میوه هایی است خواص و فواید بسیاری دارد. این میوه سرشار از ویتامین c است که فواید بسیاری برای درمان سرماخوردگی دارد به همین دلیل استفاده از آن در فصول سرد سال برای جلوگیری از ابتلا به سرما خوردگی بسیار توصیه می شود. همچنین به علت وجود آنزیم های منحصر به فرد درون این میوه سبب نرم شدن گوشت می شود که این امر سبب جذب راحتوتر مواد گوشتی می شود.
برای بالا بردن مقاومت بدن به منظور جلوگیری از سرماخوردگی، کیوی و سیر بخورید.
این درخواست یک پزشک عمومی است که توصیه کرده است برای جلوگیری از سرماخوردگی نیاز به بالا بردن ایمنی بدن دارید. کیوی و سیر، می توانند در بالا بردن مقاومت بدن در برابر سرماخوردگی، بسیار نقش آفرین باشد.
اسفندیاری همچنین مصرف لیموشیرین، شلغم و لبو را نیز به افراد توصیه کرد.
این پزشک عمومی سپس با بیان اینکه خوردن غذاهای گرم در روزهای سرد سال به منظور کاهش میزان ابتلا به سرماخوردگی اهمیت زیادی دارد، از خانوادهها خواست تا غذاهایی مثل انواع آشها را در برنامه غذایی این روزهای خود بگنجانند.
اسفندیاری غذاهای حاوی فلفل و ادویهها را محرک دانست و استفاده از آنها را به افراد سرماخورده توصیه نکرد.
این پزشک عمومی در ادامه فاصله گرفتن از افرادی که دچار سرماخوردگی شدهاند را به منظور جلوگیری از ابتلای سایر افراد حائز اهمیت دانست و افزود: ماسک زدن، پرهیز از دست دادن و روبوسی کردن با افراد سرماخورده، رعایت فاصله و… در پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی توصیه میشود.
وی تاکید کرد: با هر عطسه فرد بیمار هزاران ویروس در هوای اطراف پخش خواهد شد که خود میتواند باعث ابتلای دیگر افراد به سرماخوردگی شود.
اسفندیاری کودکان، زنان باردار، افراد مسن و افراد با بیماریهای نقص در سیستم ایمنی را جزو افراد پرخطر دانست و ادامه داد: این افراد باید حتما واکسن آنفلوآنزا بزنند.
اسفندیاری گفت: واکسن آنفلوآنزا افراد را در برابر همه بیماریها واکسینه نمیکند و ممکن است با آمدن یک ویروس جدید فرد بیمار شود، لذا باید افرادی هم که واکسن آنفلوآنزا زدهاند مراقب خود باشند و از نزدیک شدن به افراد بیمار خودداری کنند.
منبع: قدس آنلاین