greek_lemon_chicken_soup_3340

می توانید در این مطلب با روش تهیه نوعی سوپ خوشمزه آشنا شوید این سوپ بسیار لذیذ و دلچسب خواهد بود و برای کسانی که در رژیم غذایی به سر میبرند یا سرماخورده اند و یا افراد میانسال بسیار مفید و مناسب است بهتر است با روش تهیه سوپ از زبان آشپز بین المللی آشنا شوید به دلیل وجود تخم مرغ و فیله مرغ این سوپ پروتئین زیادی دارد.

 سوپ یونانی مرغ و لیمو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تخم مرغ که با اضافه کردن کمی آب مرغ گرم به تدریج گرم می شود، به سوپ غلظت و بافتی خامه ای می دهد. تکه های مرغ هم این سوپ را غذایی مقوی و سالم می کنند.

مواد لازم:

  •     آب مرغ  ۵ پیمانه
  •     فیله مرغ  ۲۳۰ گرم
  •     برنج ۱/۲ پیمانه
  •     تخم مرغ  ۲ عدد
  •     لیمو ۲ عدد
  •     شوید  ۱/۲ پیمانه
  •    فلفل سیاه به میزان لازم

طرزتهیه:

1-در قابلمه ای روی حرارت بالا آب را بجوشانید و مرغ را در آن بگذارید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه پخته و نرم شود. مرغ را از قابلمه خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را تکه تکه کنید.

2- در قابلمه ای دیگر کمی آب بجوشانید و برنج را بپزید، سپس آن را آبکشی کرده و به همراه تکه های مرغ، به آب مرغ اضافه کنید. آن ها را بجوشانید و سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا ریز قل بزنند.
3- تخم مرغ و آبلیمو را با هم بزنید تا یکدست شوند. ۱ ملاقه از آب مرغ گرم سوپ را در ترکیب تخم مرغ بریزید و فورا مواد را هم بزنید. سپس ترکیب را در سوپ بریزید. برگ های شوید و کمی فلفل سیاه هم به سوپ اضافه کنید و آن را فورا میل کنید.
4-بعد از اضافه کردن ترکیب تخم مرغ به سوپ، نگذارید که سوپ بجوشد و گرنه تخم مرغ می بندد و ظاهر خامه ای سوپ را تغییر می دهد.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ یونانی مرغ و لیمو:1- از فیله ی بدون پوست و استخوان سینه ی مرغ استفاده کنید.

2- به جای برنج می توانید از رشته ی سوپ با شکل دلخواه استفاده کنید.
وب سایت آشپزباشی: