می خواهیم آموزش تهیه دسر با شکلات را در این مطلب در اختیارتان قرار دهیم می توانید به راحتی دسر شکلاتی خوشمزه ای برای فرزندانتان تهیه کنید و آن را با پودر پسته و پودر نارگیل همراه کنید این دسر به شکل مکعبی تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد سعی کنید آن را برای یکبار هم که شده تهیه کنید .
این مکعبهایی شکلاتی را همراه چای عصرانه میل کنید یا به عنوان جایزه به کودکانتان بدهید.
مواد لازم:
- بیسکویت شکلاتی 220 گرم
- شکلات 200 گرم
- کره 175 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- پودر نارگیل ⅓ پیمانه
- پودر کاکائو ¼ پیمانه
- مغز پسته ¼ پیمانه
- شکر ½ پیمانه
- شیره طلایی 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-شکلاتهای تلخ را ریز خرد کنید، کرههای مورد نیاز برای روی شکلات را به تکههای کوچک برش بزنید. بیسکویتها را کاملا خرد کنید.
2-ظرف مستطیلی با ابعاد 24×17 سانتیمتری برای پخت شیرینی برداشته و روی سطحاش را کمی چرب کنید. کف ظرف را با کاغذ شیرینیپزی بپوشانید طوریکه دو سانتیمتر از کاغذ روی دیوارهها بالا بیآید.
3-برای تهیه پایه شکلات، 125 گرم کره، یک قاشق شیره طلایی و 100 گرم شکلات را در یک شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی مواد را هم زده اجازه دهید 4 تا 3 دقیقه پخت صورت گرفته و مواد کاملا یکنواخت شوند.
4-در همین بین بیسکویتها، پودر کاکائو، پودر نارگیل، شکر و پستهها را در یک کاسه ریخته و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط شکلات را به مواد درون کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا بهخوبی مخلوط شده و همه مواد به سس شکلات آغشته شوند. مخلوط را در ظرف ریخته و با استفاده از پشت چنگال مواد را در سینی پخش کرده و کاملا فشرده کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید، و در فریزر بگذارید تا خود را ببندد.
برای تهیه رویه شکلاتی:
کره و باقی شکلات که برای روی شیرینی آماده کردهاید را در یک کاسه ضد حرارت ریخته و در حمام آب گرم بگذارید تا به روش بن ماری ذوب شوند، در همین هنگام به آرامی مواد را هم بزنید تا یکنواخت و نرم شوند. سپس شکلات گرم را روی شیرینی بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید. وقتی شیرینی شما شکل مطلوب را بهدست آورد از فریزر خارج کرده و با چاقوی داغ آن را به 24 تکه برش بزنید.
وبسایت پارسه گرد: