asparagus-leek-spinach-frittata-1

املت از ساده ترین و راحت ترین غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد و در کمترین زمان تهیه می شود اگر می خواهید یک املت مقوی و خوشمزه تهیه کنید بهتر است از اسفناج و تره فرنگی و فلفل تند کمک بگیرید تا خاصیت های موجود در این سبزیجات را در خود جای دهد.

 برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.

مواد لازم:

  • روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز خردکرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
  • پودر زیره  1 قاشق چایخوری
  • تره‌فرنگی خردکرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
  • نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم
  • برگ‌های کوچک اسفناج  150 گرم
  • مغزهای برشته کرده  3 قاشق سوپخوری
  • تخم‌مرغ  5 عدد
  • ریحان تازه و خردکرده  1 قاشق سوپخوری
  • جعفری تازه و خردکرده  1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:تابه‌ مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 – 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاه‌گاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه کنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود 5 دقیقه به آرامی بپزید تا تره‌فرنگی، نرم شود. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. آن‌گاه مخلوط مغزها و تخم‌مرغ‌های زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر کنید تا تخم‌مرغ ببندد.

سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق می‌باشد.

وب سایت شور و شیرین: