بدن شما باید برای این کار در سالمترین حالت ممکن باشد. دوما تناسب اندام میتواند به آسانتر شدن زایمان کمک کند. با وجودی که زایمان میتواند برای شما سخت باشد اما قدرت بدنی و ارادهای که ورزش به شما میدهد در زمان آمدن نوزاد کمکتان خواهد کرد. سوم اینکه ورزش در طول بارداری باعث میشود بعد از زایمان سریع تر بهبود یابید.
ورزش در طول بارداری به کم شدن افزایش وزن شما کمک کرده و ماهیچهها را قوی نگه میدارد، در نتیجه بهبود شما بهتر و موثرتر خواهد بود.
اگر قبل ورزش نمیکردید حالا آرام شروع کنید
همیشه باید در مورد فعالیتهایتان و خطرات احتمالی آنها از پزشک خود سؤال کنید. اما اینکه قبلاً ورزش نمی کردهاید بازهم مانع شروع آن برای شما نیست. هیچ دلیلی وجود ندارد که نتوانید ورزش کنید. اما برای کسانی که در ورزش تازهکار هستند بهتر است از تمرینات آهسته شروع کنند . باید از ورزش خود حس خوبی داشته و احساس راحتی کنید.
باید شدت ورزش متوسط باشد
درحالیکه اغلب ادامهی ورزشهای قبل از بارداری در طول دوران رشد کودک کاملاً بیخطر است اما حقیقت این است که به خاطر رشد شکم و افزایش وزن بدن و دیگر ناراحتیهای همراه با بارداری، بیشتر زنان لازم است تمرینات خود را کمی آسانتر کنند. قانون کلی این است که در سطح متوسط برای خودتان ورزش کنید.
شما باید مطمئن شوید شدت ورزش شما به قدری باشد که در حین ورزش بتوانید صحبت کنید و نباید در معرض گرمای زیاد در زمان ورزش قرار گیرید.
انتخابهای ورزشی زیادی دارید
بیشتر پزشکان یوگا، پیادهروی و شنا در بارداری را تجویز میکنند که واقعاً عالیاند. اما اینها تنها انتخابهای شما نیستند. در حقیقت ورزشهای کمی وجود دارند که برای شما ممنوعاند. بنابراین اگر از زومبا، دو، دوچرخهسواری ساکن لذت میبرید تحت نظر پزشک فعالیت مورد علاقهی خود را ادامه دهید، مگر اینکه احساس ناراحتی کردید.
برخی ورزشها بیخطر نیستند
با وجودی که بیشتر ورزشها برای زنان باردار بیخطرند اما تعدادی از آنها هستند که باید از انجام آن اجتناب کنید. در کل ورزشهای چرخشی، فعالیتهای با فشار زیاد یا ورزشهایی که خطر افتادن در آنها زیاد است ممنوعاند. مثلاً شما در زمان بارداری نباید به اسکی یا اسبسواری بروید. همچنین بهتر است از ورزش در دمای بالای هوا خودداری کنید.
وبسایت ویکی 5040