مواد لازم:
- سیب زمینی خرد شده 2 عدد بزرگ
- گل کلم خرد شده 2 فنجان
- هویج خرد شده 2 عدد متوسط
- لوبیا سبز خرد شده 12-14 عدد
- نخود فرنگی 1/2 فنجان
- روغن زیتون یا روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
- گوجه خرد شده 3 عدد متوسط
- سیر له شده 5 حبه
- زنجبیل تازه و رنده شده 1 قاشق غذاخوری
- برگ نعنا خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- برگ گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- فلفل سبز 3 عدد
- پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
- برنج 300 گرم
- آب لیمو 1/2 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان دلخواه
- برگ بو 1 عدد
- هل سبز 4 عدد
- چوب دارچین 2 عدد کوچک
- میخک 4 عدد
پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شوند. می توانید کمی نمک اضافه کنید تا پیازها سریعتر طلایی شوند. سپس زنجبیل رنده شده و سیر له شده را به روغن اضافه کنید. چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجبیل و سیر احساس شود.
گوجه خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
سپس هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده را اضافه کنید. مخلوط سبزیجات را با هم ترکیب کنید و تفت دهید.
برگ نعنا و گشنیز خرد شده، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید. آب لیمو را روی سبزیجات بریزید.
برنج را داخل قابلمه بریزید و خوب با سبزیجات مخلوط کنید. 3 فنجان آب روی برنج بریزید و پلو سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید. در قابلمه را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید این پلوی هندی خوشمزه به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمان پخت بسته به نوع برنج، مقدار خیساندن در آب، جنس قابلمه و … می تواند متغیر باشد. برنج را چک کنید، اگر لازم بود می توانید کمی آب به برنج اضافه کنید.
پس ازین مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس پلو سبزیجات هندی را داخل دیس بکشید و همراه با ماست نوش جان کنید.