دودکردن قلیان امروزه تبدیل به نوعی سرگرمی برای جوانان کشورمان شده است تنباکوهای معطر طرفداران زیادی پیدا کرده اند و در جمع ها و دورهمی ها اقدام به دود کردن قلیان می کنند متاسفانه عامل بسیاری از سرطان ها و امراض تنفسی و ریوی سرب و بنزن موجود در قلیان می باشد .
رییس دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: با وجود مشکلات بسیار در کلان شهرها برخورد با مراکز عرضه کننده قلیان تشدید پیدا کرده است.
خسرو صادق نیت رییس دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در خصوص وضعیت برخورد با مراکزعرضه کننده قلیان بیان کرد: مبارزه جامعی از دوسال پیش آغاز شده و خوشبختانه اقدامات موثری در رابطه با اطلاع رسانی و برخورد با مراکز متخلف صورت گرفته است.
وی یکی از مشکلات برخورد را در کلان شهرها دانست و عنوان کرد: با وجود مشکلات بسیار در کلان شهرها، طی چندماه گذشته اقدامات تشدید پیدا کرده و با موارد تخلف برخورد جدی صورت می گیرد. البته در این رابطه همراهی ارگان های مسئول از جمله اداره اماکن، وزارت صنعت، اصناف مربوطه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت ارشاد، سازمان صدا و سیما، نیروی انتظامی و وزارت ورزش و جوانان نقش موثری داشته است.
صادق نیت افزود: این همراهی موجب شده برخورد با عرضه کنندگان قلیان برخورد قابل توجهی باشد و شاهد جمع آوری قلیان در بسیاری از نقاط کشور به ویژه کلان شهرها باشیم.
رییس دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به طرح جمع آوری تنباکوهای معطر، اظهار داشت: دیوان عدالت اداری رای قطعی نداده است بلکه به دنبال شکایت جمعی از کارخانه داران تولید کننده تنباکوهای معطر، دستور رسیدگی را داده است.
وی برخورد با متخلفان را مسلم دانست و ادامه داد: باید طبق قوانین موجود با تخلفات تولیدکنندگان، واردکنندگان و عرضه کنندگان برخورد شود چرا که در بررسی ها، قریب به اتفاق تنباکوهای معطر حاوی موارد سرطان زا، فلزات سنگین و ده ها برابر میزان استاندارد سرب و بنزن دارند و این افراد باید پاسخگو باشند..
باشگاه خبرنگاران جوان؛