شما با مصرف پیاز در فصول سرد سال می توانید این تضمین را به خود به دهید که تا انتهای این فصل به سرما خوردگی، آنفولانزا و … مبتلا نخواهید شد. پیاز انواع متفاوتی دارد که از انواع آن می توان پیاز سفید، طلایی و قرمز را بر شمرد. برای اطلاع از خواص پیاز با دکتر سلام همراه باشید.
یکی از خوردنی های جانبی که به غذا اضافه میشود پیاز است که در برخی موارد طعم خاصی به غذا میدهد.در کنار اینکه پیاز به غذا اضافه میشود،با غذاهایی همانند آبگوشت هم بصورت جداگانه مصرف میشود.نام علمی پیاز Allium Cepa است که گیاهی از تیره نرگسیان میباشد.پیاز خواص درمانی زیادی دارد و میتواند در سلامت افراد تاثیر مثبتی بگذارد.
پارکینسون،بیماری های قلبی عروقی، سرطان و تنظیم قند خون نقش موثری داشته باشد.
پنج لایه بعدی پیاز خاصیت های شگفت آوری چون ازبین بردن التهاب، کاهش تب، سم زدایی ، بهبود سوختگی پوست وافزایش سلامت قلب دارد.
با پیاز محل سوختگی تاول نمی زند
پیاز می تواند به کاهش احساس درد و التهاب وجلوگیری از شکل گیری تاول با توجه به خواص سولفوریک و کوئرستین نقش موثری ایفا کند. کافی است یک برش تازه از پیاز را برش به طور مستقیم بر محل سوختگی قرار دهید.
پیاز جنگجویی قوی برای التهاب های بدن
علت عمده بسیاری از بیماری ها التهاب رژیم غذایی نادرست است. بسیاری از موادغذایی از جمله غلات تصفیه شده، شیرین کننده های مصنوعی، محصولات مراقبت شخصی، چربی های ترانس، شکر، آلودگی هوا، تغذیه ناکافی و غذاهای فراوری شده عامل ایجاد این عارضه هستند.
آسم و آرتروز را درمان کنید
کارشناسان متعددی از سراسر جهان ادعا می کنند که پیاز حاوی فیتوکمیکال بوده به همین دلیل به شدت با التهاب ها مقابله می کند. علاوه بر این، پیاز در درمان آرتروز، آسم و دیگر بیماری های تنفسی نیز مفید است.
تب بالا را با پیاز کاهش دهید
به منظور پایین آوردن تب کافی است که هرشب قبل از خواب نیمی از پیاز را در جورابتان قرار دهید. بعد از انجام این کار صبح احساس متفاوتی را تجربه می کنید. راه حل دیگر این است که پیاز را به سوپ خود اضافه کرده و آن را میل کنید.
بر اساس یک مطالعه در مجله پزشکی گوارش و کبد پیاز را همراه با زردچوبه به دلیل یک واکنش شیمیایی باعث مرگ سلول های پیش سرطانی می شوند. در مطالعه ای نشان داده شد که ازهر پنج بیمار چهارنفر بعد از سه ماه و از چهار بیمار همه در طول شش ماه پولیپ شان درمان شده بود.
رگ های قلبتان را با پیاز باز کنید
پیاز قرمزدارای رنگدانه ای به نام آنتوسیانین است که یک آنتی اکسیدان قوی فلاونوئیدی بوده که توانایی کاهش مقدار کلسترول بد (LDL) خون را دارا است. به همین دلیل با کاهش میزان کلسترول آن خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کاهش پیدامی کند. از طرفی به دلیل وجود ترکیبات سولفوریک که مانع ازتجمع پلاکت های خونی شده از گرفتگی رگ های خونی وخطر حمله قلبی وسکته مغزی جلوگیری می کند.