همیشه در دنیا افراد با هم تفاوت های زیادی داشته اند.این تفاوت ها در رفتار،ظاهر،خلق و خو و عادات های روزانه افراد مشهود است.به عنوان مثال برخی از افراد ساعات زیادی را به خوابیدن اختصاص می دهند این در حالی است که برخی دیگر خواب بسیار کمی دارند.اما کدام یک از این موارد بهتر است.محققان معتقدند کم خوابی و پرخوابی هر دو خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت را افزایش میدهند.
بررسی بیش از ۵۰ هزار نفر در ایالات متحده آمریکا نشان داده است در افرادی که زیاد میخوابند یا از سوی دیگر افرادی که کم میخوابند خطر ابتلا به بیماریهای جسمی و روحی از جمله بیماریهای عروق کرونر، دیابت، اضطراب و چاقی بیشتر است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سیمرغ، بر اساس تحقیقات استراحت بیش از اندازه و پرخوابی نیز برای سلامتی مفید نیست.خوابیدن زیاد همان خطرات کم خوابی را به همراه دارد، اگر چه مطالعات آکادمی خواب آمریکا نشان میدهد خطر بیماری عروق کرونر(در بیماران کرونری قلبی، سرخرگهای کرونری تنگ و باریک میشوند (استنوسیس) و عضلات قلب از رسیدن خون و اکسیژن کافی محروم میگردند.مانند هنگامی که که یک لوله آب به دلایل مختلفی تنگ شود و نتواند به خوبی آبرسانی کند) ، سکته مغزی و دیابت در بین افرادی که طولانی مدت میخوابند، بیشتر است.
متخصصان خواب میگویند شیوه زندگی سالم و متعادل تنها به رعایت رژیم غذایی و ورزش محدود نیست، میزان، زمان و کیفیت خواب نیز از ارکان مهم در این زمینه به شمار میرود. میزان خواب شبانه ضروری برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است.
منبع : اقتصاد آنلاین