bardarii
زایمان به روش طبیعی یکی از بهترین روش های زایمان است که به هیچ وجه قابل مقایسه با زایمان سزارین نمی باشد.امروزه در اکثر کشورهای پیشرفته خانم های باردار تا جای ممکن به روش طبیعی زایمان می کنند.با این وجود سختی و دردی که مادر در زایمان طبیعی تحمل میکند موضوعی ناراحت کننده است.در این مطلب قصد داریم با بیان توصیه های یک دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد نکاتی درباره زایمان آسان از منظر طب سنتی را تشریح نماییم.

مهدی عدل دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد نکاتی درباره زایمان آسان, اظهار داشت: یکی از سؤالات و درخواست‌های زنان باردار این است که روش‌هایی به آنها پیشنهاد شود که بتوانند زایمان طبیعی را با سختی کمتری تحمل کنند و کارشان به سزارین نکشد.

به‌گفته وی با توجه به اینکه عمده زایمان‌ها در قرن‌های گذشته زایمان طبیعی بوده‌اند و زایمان با دستکاری رحم بسیار محدود بوده است و پرخطر؛ لذا حکمای ایرانی دستوراتی را برای ماه آخر حاملگی به زنان باردار توصیه می‌کردند تا زایمان آنها تسهیل شود و البته در زمان زایمان نیز دستوراتی به کار می‌رفت که زایمان با سختی کمتر و سرعتی بیشتر طی شود.

تدابیر ماه نهم حاملگی در تسهیل زایمان طبیعی

این دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: هر روز یک قاشق روغن بادام شیرین در حالت ناشتا مصرف شود. (ماه آخر بارداری) همچنین در ماه آخر بارداری از خوردن خوراکی‌های ترش, گس, قابض و دیرهضم تا حد امکان پرهیز شود، همچنین نوشیدن روزانه شیر گاو بر حسب تحمل و وضعیت دستگاه گوارش بسیار مفید است.

توصیه‌های نزدیک زایمان

عدل گفت: استحمام با شروع علائم زایمان؛ و نشستن در آبی که در آن جوشانده‌ای از مخلوط شنبلیله و شبت و تخم کتان و کرنب ریخته باشند؛ روغن‌مالی پشت و شکم با روغن شبت، بابونه یا کنجد بعد از خروج از جوشانده مذکور؛ خوردن غذاهای نرم و سبک و غذاهای چرب مانند سوپ و شوربای تهیه‌شده از جوجه و خوردن شیرینی‌های تهیه‌شده از شکر و روغن بادام بسیار به زایمان کمک می‌کند.

این دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: البته بهترین حالت این است که با یک متخصص طب سنتی در تماس باشید و تحت نظارت او توصیه‌های مفید در طول بارداری و زایمان را انجام دهید.

 

منبع: خبرداغ