مواد لازم:
- کره نرم 200 گرم
- پودر شکر 150 گرم
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
- نوتلا (کرم شکلاتی) 50 گرم
- آرد 350 گرم
- پودر کاکائو 30 گرم
- پودر شکر برای تزئین به میزان لازم
- مواد لازم برای تهیه کرم شکلات:
- شکلات تلخ آبکرده 75 گرم
- نوتلا 180 گرم
- بیسکویت ساده (آسیاب کرده) 75 گرم
طرز تهیه:
1. کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نوتلا را به این مایه بیفزائید.
2. اکنون آرد و پودر کاکائو را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. این خمیر قدری چسبنده است! خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
3. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.
4. سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر دو عدد از آنها را با کرم شکلات به هم بچسبانید.
5. شیرینیها را با پودر شکر بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری: برای تهیه کرم شکلات؛ همه مواد را با هم مخلوط کنید.
وب سایت شور و شیرین: