picsart_1478283625114

کارشناسان می گویند: برچسب های هشدار دهنده آلرژی غذایی برای مصرف کنندگان گیج کننده است و نیاز به بهبود دارند. با توجه به یک گزارش از آکادمی ملی علوم آمریکا، عباراتی مانند در همان کارخانه به میزان بادام زمینی کشور مبدأ، احتمال دارد حاوی مقادیری از آجیل باشد که ممکن است برای افراد مبتلا به آلرژی یک خطر واقعی باشد.

کارشناسان می گویند: برچسب های هشدار دهنده آلرژی غذایی برای مصرف کنندگان گیج کننده است و نیاز به بهبود دارند. با توجه به یک گزارش از آکادمی ملی علوم آمریکا، عباراتی مانند در همان کارخانه به میزان بادام زمینی کشور مبدأ، احتمال دارد حاوی مقادیری از آجیل باشد که ممکن است برای افراد مبتلا به آلرژی یک خطر واقعی باشد.

این کمیته اعلام کرد که در تنظیم برچسب صنایع غذایی نیاز به بهبود برچسب داوطلبانه در مورد آلودگی تصادفی محصولات با آلرژی های غذایی وجود دارد. آن ها اعلام کردند که در حال حاضر یک راه حل واقعی برای مصرف کنندگان آلرژیک برای ارزیابی بی خطر بودن مواد غذایی وجود ندارد.
تحقیقات نشان می دهد که مصرف کنندگان ممکن است به سادگی هشدارهای داده شده را نادیده بگیرند که انجام این کار اساسا یک شکل بازی با مواد غذایی و سلامت خود را ارائه می کنند. این بدان معنی است که تعیین سطح ایمنی برای آلرژی متفاوت است. برچسب درست می تواند اطلاعات درست را با توجه به تصمیم مصرف کننده، در اختیار آن ها قرار دهد.
واکنش های آلرژیک گاهی اوقات می تواند واکنش های مرگباری را به دنبال داشته باشد. اما تعداد واقعی آن ها ناشناخته است. این کمیته همچنین اعلام کرد: به دست آوردن رقم دقیق آن بسیار مهم است، چرا که اولین گام مهم در تعیین آلرژی غذایی، درصد افزایش و تحت تأثیر قرار گرفتن افراد نسبت به آن ها است.

آن ها همچنین توصیه کردند: اطلاع رسانی بهتر به پدر و مادرها در مورد پیشگیری از آلرژی، آموزش بهتر به کارکنان رستوران ها در مورد کمک به مردم، برای اجتناب از خوردن غذایی هایی است که نسبت به آن ها حساسیت دارند از اهمیت بالایی برخوردار است. چگونگی درمان و خدمات سلامت برای عموم مردم متفاوت است و گاهی اوقات اختلالاتی برای آلرژی هایی مانند عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به گلوتن اشتباه گرفته می شوند.

در این باره بیشتر بخوانید: راه های قطعی برای درمان آلرژی ها