مزایای مختلف کفیر کدامند ؟این ماده غذایی در چه زمینه های درمانی مفید و موثر است ؟می توانید روی این ماده غذایی حساب باز کنید و از خاصیت های آن برخوردار شوید می خواهیم به بررسی ارزش تغذیه ای این ماده غذایی بپردازیم با ما همراه باشید و به اطلاعات تغذیه ای تان در این باره بیفزایید .
- کفیر چیست؟
در قدیم، کفیر در بیمارستان ها و آسایشگاه ها برای بهبود مشکلات مختلفی مثل بی نظمی های متابولیک، تصلب شرائین و بیماری های آلرژیک استفاده می شد و حتی در مواقعی که هیچ راه درمانی برای بیماری هایی مثل سل، سرطان و اختلالات گوارشی وجود نداشت، مصرف کفیر را به بیماران تجویز می کردند.
قفقازی ها به داشتن طول عمر بالای صد سال مشهورند. اعتقاد بر این است که مصرف کفیر ارتباط زیادی با طول عمر در قفقاز دارد.
کفیر حاوی پروتئین و بعضی اسیدهای آمینه ضروری است. تریپتوفان یکی از این اسید آمینه هاست که به دلیل اثر آرام بخش آن بر سیستم عصبی شهرت دارد و نیز به علت داشتن املاح مهم برای سلامتی از جمله منیزیم و کلسیم، برای جلوگیری از عوارض سیستم عصبی در رژیم های غذایی توصیه می گردد.
کفیر غنی از ویتامین های گروه B مثل B12, B1 و ویتامین K است که در عملکرد صحیح کلیه ها، کبد و سیستم عصبی نقش بسزایی دارند.
- خاصیت های کفیر
– هضم لاکتوز در کسانی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند
– تولید آنتی بیوتیک توسط میکروفلور کفیر علیه میکروارگانیسم های مضر
– ضد سرطان
– اصلاح فلورمیکروبی محیط روده
– هضم سلول های مخمری
– ترشح بزاق دهان
– جلوگیری از نفخ
– درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی
– تحریک ترشح شیره ی معده
– درمان اسهال
– درمان سندرم خستگی
– مقوی برای زنان باردار، شیرده و مسن
– موثر در زیبایی پوست
– کمک به بیماران رنجور از ایدز
به هر حال بشر با کسب تجربیات بسیار زیاد به این نتیجه رسیده است که هر چه به طبیعت نزدیک تر شود و از مواد طبیعی مصرف کند، سالم تر می ماند.
مصرف نوشیدنی های تخمیری با وجود انواع ویتامین ها و مواد مغذی می تواند جانشین مناسبی برای نوشیدنی های مصنوعی که با انواع رنگ های مصنوعی، شکر و مواد شیمیایی تولید می شوند، باشد، چون علاوه بر اینکه خطرات آنها را ندارد، منافع زیادی برای سلامتی دارد.