برخی از افراد دارای التهاب های مزمن در بدن خود هستند.در اثر استفاده از مواد خوراکی فراوری شده،چربی های اشباع شده و مواد قندی و شیمیایی این گونه التهاب ها در بدن شما تشدید شده و یا ایجاد می شوند.در مقابل برخی مواد خوراکی مانند میوه های تازه و سبزیجات می توانند التهاب بدن شما را کاهش دهند.همچنین افزایش میزان اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی میتواند مهمترین گام در پیشگیری از التهاب در بدن باشد.در این مطلب قصد داریم شما را با سه ماده خوراکی اصلی موثر در کاهش التهاب در بدن آشنا نماییم.
زنجبیل: این ماده خوراکی حاوی بیش از ۵۰۰ ترکیب طبیعی است که خواص بی شماری برای سلامتی به همراه دارد. در حالیکه هنوز به صورت علمی چگونگی تاثیرگذاری زنجبیل در کاهش التهاب بدن مشخص نشده شواهد حاکی از آن است که زنجبیل به کاهش التهاب موثر در بروز انواع سرطان و آرتریت کمک میکند.
ویتامین C: این ویتامین که در گریپ فروت، پرتغال، لیمو و بسیاری از سبزیجات وجود دارد بیشتر به دلیل خاصیت پیشگیری از سرماخوردگی شناخته شده است. اما ویتامین C آنتی اکسیدان قوی است که تاثیرات مضر استرس را کاهش میدهد. همچنین در کنار ویتامین E خاصیت ضدالتهابی موثری پیدا می کند. ویتامین C که محلول در آب به حساب میآید در بدن ذخیره نمیشود و باید در طول روز مصرف شود تا به سطح مطلوب برسد.
امگا ۳ و اسیدهای چرب ضروری: این ترکیبها از چربیهای مفید هستند که به جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، درد مفاصل، مشکلات سلامت روان و التهاب کمک میکنند.