کیک آلبالو یک کیک فوق العاده خشمزه و پرطرفدار است که می توانید برای عصرانه خود تهیه کنید و با توجه به سردی هوا در کنار یک نوشیدنی گرم میل کنید طرفداران طعم آلبالو مطمئنا با چشیدن مزه این کیک شگفت زده خواهند شد.
در این مطلب طرز تهیه کیک آلبالو که کیک فوق العاده خوشمزه ای برای همه لحظات است را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم لذت ببرید.
مواد لازم:
- 2 /1 و 1 آرد سفید
- 1 پیمانه پودر شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 ق چ بیکینگپودر
- 4 /1 ق چ وانیل
- 500 گرم آلبالو هسته گرفته شده
- 2 /1 پیمانه روغن مایع
- 2 /1 پیمانه ماست
طرز تهیه:
1 ابتدا زرده تخممرغها را از سفیده جدا کنید. بعد سفیده را در ظرفی با همزن بزنید؛ به حدی که وقتی ظرف را بر میگردانید نریزد. با این کار بوی زهم تخممرغ هم گرفته میشود. زردهها را هم در ظرفی دیگر همراه با شکر و وانیل بزنید؛ به حدی که رنگ کرم و حالت کشدار پیدا کند. سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید. بهتر است ماست شیرین باشد. حالا مایه را به حدی بزنید که مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
2 در این مرحله بیکینگپودر را با آرد مخلوط کرده و آن را الک کنید. سفیده زده شده را به مایه زرده تخممرغ اضافه کنید، آرد را هم آرامآرام افزوده، مواد را مخلوط کنید. سپس آلبالو را با مواد مخلوط کنبد. البته جور دیگر هم میتوان عمل کرد . اینکه ابتدا نصف مایه را در قالب بریزید و بعد نصف آلبالو را روی مایه بریزید و بعد نیمی دیگر مایه کیک را افزوده و بقیه آلبالوها را روی آن بچینید.
3 حالا قالب را کاغذ روغنی بیندازید یا آن را روغنپاشی کنید و مایه کیک را در آن بریزید و در فر که 15دقیقه قبل با حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن و گرم شده به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک با یک سیخ چوبی چک کنید. به این صورت که سیخ چوبی را در کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد پخت کیک کافی است. در انتها کیک را با خامه یا پودر قند تزیین کنید.
مجله آشپزی مثبت