وجود ویتامین ها در مواد غذایی که از آن ها تغذیه میکنیم موضوعی مهم است که نمی توان از آن چشم پوشی کرد.برای اینکه بدن بتواند این ویتامین را از مواد غذایی ای که استفاده می کنیم به خوبی جذب کند برخی راهکارهای تغذیه ای وجود دارد که با استفاده از آن ها می تواند به تامین ویتامین E مورد نیاز کمک کند.
این امر میتواند سبب بروز مشکلاتی شود زیرا ویتامین E یک ماده مغذی محلول در چربی است که دارای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی است. ویتامین E همراه با چربیهای رژیم غذایی جذب شده و اغلب در روغنها، دانهها و آجیلها یافت میشود. تخم مرغ یک ماده غذایی غنی از مواد مغذی و حاوی اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامینهای B و مقدار کمی ویتامین E است
نتایج مطالعه ای که اخیرا انجام و منتشر شده، نشان میدهد افزودن تخم مرغ کامل پخته به یک سالاد رنگارنگ میزان ویتامین E جذب شده را از سبزیجات توسط بدن افزایش میدهد. در این مطالعه متقاطع تصادفی 16 مرد جوان با میانگین سنی 24 سال و میانگین نمایه توده بدنی (BMI) 24 شرکت کردند. این افراد مقدار یکسان سالاد حاوی 3 گرم روغن کانولا را بدون تخم مرغ یا همراه با 75 یا 150 گرم تخم مرغ پخته دریافت کردند. در مطالعه فوق محققان دریافتند هنگامی که 3 تخم مرغ کامل به سالاد اضافه میشود جذب ویتامین E به میزان 4 تا 7 برابر بیشتر میشود. جدید بودن این مطالعه به این است که در آن جذب ویتامین E به جای اینکه از مکملها که حاوی مقادیر بالای ویتامین E هستند اندازهگیری شود از مواد غذایی اندازهگیری شده است. نتایج حاصل از این مطالعه نشان میدهد چگونه یک ماده غذایی در صورت مصرف همزمان میتواند سبب بهبود ارزش غذایی ماده غذایی دیگری شود.