anar

شب یلدا طولانی‌ترین شب سال محسوب می‌شود که از آن شب به بعد طول روز بلندتر و طول شب کوتاه‌تر می‌شود، به همین خاطر مردم ایران و برخی از اقوام دیگر این شب به‌یاد ماندنی را جشن می‌گیرند. برای اینکه در کنار سفره سال 95 یلدایی متفاوت را تجربه کنید دسرهای سرخ رنگ دکترسلام را به خانه‌های شما آورده‌ا‌یم.

فرنی انار

مواد لازم:

برنج 1 فنجان

روغن نارگیل 1 قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق چای خوری

شیر نارگیل یا کرم 1/2 فنجان

شربت افرا (یا عسل) 1 قاشق غذاخوری

دارچین (برای مزه دار کردن)

آجیل خرد شده  1/4 فنجان

دانه انار 1 فنجان

coconut-rice-and-pomegranate-4-of-1-21-1

دستورالعمل:

برنج را با توجه به دستورالعملی که در ادامه توضیح می‌دهیم تهیه کنید. آن را بشویید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خیس بخورد. در هنگام پخت یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل و یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید. وقتی برنج پخته شد آن را در ظرفی دیگر بریزید. دانه های انار، دارچین، کرم نارگیل و شربت افرا را با آن مخلوط کنید. شما میتوانید همان لحظه این دسر لذیذ را نوش جان کنید یا پس از سرد شدن در یخچال میل کنید. البته مقدار استفاده از انار و آجیل بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد.

نکته: برای نازکتر شدن فرنی به آن شیر نارگیل  و دارچین اضافه کنید.

 

ژله هندوانه

مواد مورد نیاز:

1- ژله سبز ( لیمو یا کیوی ) 2 بسته

2- ژله قرمز ( انار یا البالو ) 2 بسته

3- بستنی وانیلی حدود 1 لیتر یا 4 لیوان

4-  شکلات ( کاکائو ) چیپسی

%d9%87%d9%86%d8%af%d9%88%d8%a7%d9%86%d9%87

دستور العمل:

ابتدا یک بسته ژله سبز (لیمو یا کیوی ) رو در یک لیوان اب داغ حل می کنیم . دقت کنید تمام ذرات ژله باید در اب داغ حل شده باشه تا یه مایع شفاف بدست بیاد . اگر دیدین ذرات ژله در اب کاملا حل نشده ظرف رو روی بخار غیر مستقیم قرار بدین ( بن ماری ) و هم بزنید .
بگذارید این مایع قدری سرد بشه جوریکه اگه انگشت رو در مایع فرو بردین دست تون نسوزه . سپس یک لیوان بستنی وانیلی رو که تا حدی نرم شده به این مایع اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه .
این مواد رو که کاملا هم زدین و یکدست شده در قالب مستطیل شکل بریزید و به مدت یک ساعت دریخچال بگذارید تا خودش رو بگیره و بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید.
دو بسته ژله قرمز رنگ رو هم به همون روش اماده کنید با دو لیوان بستنی وانیلی مخلوط کنید و سپس مقداری شکلات چیپسی به اون اضافه کنید و هم بزنید . این مخلوط رو به اهستگی روی لایه ژله سبز که از یخچال دراوردین بریزید . و دوباره قالب رو به مدت یک ساعت در یخچال بذارید . بعد از یک ساعت محددا از یخچال خارج کیند .

یک بسته پودر ژله سبز رو به همون روش آماده کنید و روی لایه قرمز رنگ بریزید و مجددا یک ساعت در یخچال قرار بدین . بعد از بستن لایه های ژله اون ها رو مطابق شکل برش بدین و میل کنید.

دسر ماست و انار

مواد اولیه:

ماست
انار ترش
نعناع و گل دلخواه (خشک)
نمک و فلفل سیاه

masto-anar

دستورالعمل:

یک دسر بسیار ساده برای روز های رنگارنگ محسوب می شود و بیشتر از 5 دقیقه وقتتون را نمی گیره.

انار را از پوست جدا کرده و داخل ماست بریزید و به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن بزنید.

بعد از آماده شدن به مدت 10 دقیقه ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا ماست پرچرب کمی سفت تر شود. در پایان با کمی نعنای خشک خرد شده و پودر گل آن را تزیین کنید.

نکات:

1) در صورت تمایل مقداری شکر و خامه هم به ماست اضافه کنید.

2) این دسر با ماست خامه ای سون بسیار لذیذ خواهد بود.

3) بهتر است از انار شیرین و آبدار در تهیه این دسر استفاده شود.

4) بهتر است دسر 6تا8ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند تا کاملا طعم دار شود.