داستان تولید برنج مصنوعی انگار تمامی ندارد و مردم باید از تقلب کاران در عذاب باشند.در کشور چین برنجی مصنوعی توسط تولید کنندگان به تولید رسیده است که این برنج از نشاسته سیب زمینی و پلاستیک ساخته و به فروش میرسد و تنها رایحه برنج به این برنج اضافه شده است تا در نهایت بویی از برنج واقعی برده باشد.
چین هر ساله بیش از 200 میلیون تن برنج تولید می کند و از این رو، به عنوان بزرگترین تولیدکننده برنج در جهان شناخته می شود. اما طی مطالعاتی که به تازگی صورت گرفت، مشخص شد که برنج چینی برای سلامت کلی بدن انسان می تواند بسیار خطرناک باشد زیرا از پلاستیک تولید می شود.
آزمون کپک منبع : الو دکتر
خوشبختانه با روش هایی که در ادامه به آنها اشاره می شود می توان این برنج های تقلبی را شناسایی کرد.
مقداری از دانه های برنج را در هاون بکوبید. سپس نگاه دقیقی به آن چه در هاون وجود دارد، داشته باشید. اگر پودری سفید رنگ و یک دست شکل گرفته است به معنای ارگانیک بودن برنج است، اما اگر لکه ای زرد رنگ را مشاهده می کنید با برنج مصنوعی مواجه هستید.
تمام آن چه باید در این آزمایش انجام دهید آتش زدن چند دانه برنج است. اگر دانه ها شعلهور شوند به معنای مصنوعی بودن برنج است.
یک قاشق غذاخوری برنج را درون یک لیوان آب بریزید. اگر دانه های برنج ته نشین شوند به معنای ارگانیک بودن برنج است.
یک مشت برنج را در آب بپزید. سپس، برنج را درون یک ظرف پلاستیکی ریخته و آن را در برابر نور خورشید به مدت چند روز رها کنید. اگر برنج طبیعی باشد شاهد کپک زدن آن خواهید بود، در غیر این صورت برنج مصنوعی است.