عده ای از پژوهشگران دانشکده پزشکی “یو سی” در ایالات متحده آمریکا کشف کردند که نوشیدن آب سیب، از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و بالاخص سکته های قلبی، جلوگیری می کند.
دانشمندان، این اثرات مثبت را ناشی از وجود “فیتو نوترینت ها” می دانند.
بررسی های متعدد دانشمندان، حاکی از آن است که “فیتونوترینت ها” در کاهش LDL (کلسترول بد) بسیار کارآمد هستند و از اکسید شدن آن جلوگیری می کنند و در واقع خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.
چرا که زمانی که LDL اکسید می شود، موادی به نام “پلاک” را به وجود می آورد که پلاک ها با چسبیدن به دیواره عروق، باعث تنگ شدن دیواره رگ ها شده، تصلب شرائین و سکتههای قلبی را موجب می شوند.
“دایان هیسون” متخصص تغذیه و رئیس تیم تحقیق می گوید:
” تحقیقات قبلی نیز نشانگر آن بود که مصرف میوه و سبزی از خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می کاهد، اما این اولین تحقیق کلینیکی است که به بررسی ترکیبات فعال و سودمند در آب سیب و میوه سیب می پردازد.”
جالب است بدانید که این بررسی ها نشان داد که تنها پس از شش هفته نوشیدن آب سیب، اثرات سودمند آن ظاهر می شود.
خانم هیسون، معتقد است که “تنها با ایجاد این تغییر کوچک در
رژیم غذایی
و گنجاندن میزان متوسطی از آب سیب(1 لیوان آب سیب خالص یا دو عدد سیب کامل) در برنامه غذایی روزانه قادر به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی به طرز چشمگیری خواهیم بود.