مواد غذایی حاوی منیزیم می توانند شما را از ابتلا به بسیاری از بیماری ها ایمن نگه دارند.اما با این حال عده ی زیادی از افراد به این ماده غذایی اهمیت نمی دهند و آن را نادیده می گیرند.این در حالیست که منیزیم تقریبا در تمامی کارکردها و بافتهای بدن از سیستم ایمنی تا سلامت قلب کارآیی دارد.
نتایج یک مطالعه جدید در چین نشان میدهد وجود منیزیم در رژیم غذایی میتواند خطر بیماریهای قلبی، سکته مغزی و دیابت را کاهش دهد. افرادی که از میزان بالایی منیزیم در رژیم غذایی شان استفاده میکنند ۱۰ درصد کمتر در معرض بیماری قلبی، ۱۲ درصد کمتر در معرض سکته مغزی و ۲۶ درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع دو هستند.
کارشناسان توصیه میکنند مردان در روز حدود ۳۰۰ میلی گرم و زنان ۲۷۰ میلی گرم منیزیم نیاز دارند. به رغم این توصیهها کمبود منیزیم نسبتا شایع است.
دکتر فودی وانگ نویسنده ارشد این مطالعه از دانشکده سلامت عمومی دانشگاه ژجیانگ گفت: منیزیم برای بیش از ۳۰۰ واکنش شیمیایی مختلف در بدن از جمله سوخت و ساز گلوکز، تولید پروتئین و نوکلئیگ اسید ضروری است.
همچنین این ماده به حفظ عملکرد ماهیچهها و سیستم اعصاب، حفاظت از سیستم ایمنی، ثابت نگه داشتن ضربان قلب و استحکام استخوانها کمک میکند.
به گزارش مدیکال دیلی، منیزیم علاوه بر آنکه برای سلامت قلب مفید است میتواند در کاهش خطر ابتلا به افسردگی، میگرن و حتی علائم سندرم پیش از قاعدگی موثر باشد.
منبع: ایسنا