is-angry-birds-keeping-your-brain-healthy-study--c91d5b3874

پژوهشگران  بیان کردند که  عطر و مزه  غذا‌های مورد نظر انسان می‌تواند در باره مشخصات شخصیتی و روانشناسی آنها دانستنیهایی را در اختیار انسان قرار دهد.

گفتنی است: شخصیت افراد با طعم غذای مورد علاقه آنها رابطه دارد از جمله طعم‌های شیرین، تند، خوشمزه، شور و یا تلخ که می‌توانند نشان دهنده‌ی شخصیت فرد باشد .
بررسی‌ها نشان می‌دهند: عطر و طمع غذاهای سرخ کردنی مورد علاقه افراد خانواده  اوست است زیرا آنها را به یاد خاطرات خوش می‌اندازد.
افرادی که طعم تلخ را می‌پسندند‌ افراد فکوری هستند که معمولا با احتیاط در کار‌ها عمل می‌کنند و بی گدار به آب نمی‌زنند.
 افرادی که طعم شور را دوست دارند، افراد عصبی و تند مزاجی هستند که حتی حالت پر خاشگری دارند  زیرا مواد شور سبب بالا رفتن فشار خون آنها می‌شود.
 افرادی که طعم شیرین را دوست دارند که کمبود اعتماد به نفس رنج می‌برند و در کار‌ها با ضعف عمل می‌کنند.
 منبع- خبرنگاران جوان