استیک آلکالاین، نامی که این روزها زیاد به گوشمان خورده است. این محصول که در کشور هنگ کنگ ساخته شده است می تواند تاثیرات بسیار مثبتی روی کیفیت آبی که مصرف می کنیم داشته باشد. از سری فواید stick alkalline می توان به افزایش ph آب و قلیایی کردن آن اشاره کرد، همچنین خاصیت اکسیدکنندگی آب را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد. در ادامه با این محصول و فواید و موارد استفاده از آن بیشتر صحبت می کنیم. با دکتر سلام همراه باشید.
برخی بر این باورند که آب قلیایی قدرتمندترین شفابخشی است که برای انسان شناخته شده است.
مزایای منحصر به فرد این محصول با ایجاد تعادل در سیستم بدن انسان سلامت، نشاط و شادابی چشمگیری را به شما هدیه میدهد. این محصول در حال حاضر در کشورهایی همچون ژاپن، آمریکا، کانادا و کره جنوبی بسیار مورد استفاده و استقبال قرار گرفته است.
مزایای استفاده از استیک آلکالاین
- خنثی کردن محیط اسیدی بدن و سلولها که در اثر تغذیه نامناسب و مصرف انواع نوشیدنیهای مضر و غذاهای آماده ایجاد شده است.
- افزایش خاصیت آنتیاکسیدانی آب و پیشگیری از اکسیدهشدن بدن و بیماریها.
- رفع مشکلات گوارشی معده از جمله رفلاکس معده، سوزش معده.
- تنظیم فشار خون در اثر مصرف مداوم و منظم آب آلکالاین.
- بالا بردن قدرت سیستم دفاعی بدن در مقابل بیماریها با تنظیم PH و افزایش خاصیت آنتیاکسیدانی.
- کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان با نوشیدن آب آلکالاین.
- ایجاد شادابی در پوست (آب رسانی بیشتر)، بالا بردن سطح انرژی در بدن و جلوگیری از افزایش وزن.
- آبرسانی بیشتر و مفید به بافتهای مغز و در نتیجه افزایش بازدهی آن به دلیل ریز شدن مولکولهای آب.
- تغییر 10 برابری PH آب یا افزایش یک واحد مثبت.
خواص سلامت بخش استیک آلکالاین (پیشگیری و درمان عوارض )
جلوگیری از:
- چاقی متابولیک
- دیابت
- ناراحتی کبدی
- سوء هاضمه و یبوست
- ناراحتی کلیوی
- پوکی استخوان
- رماتیسم مفصلی
- خون رسانی به بافت
- التهاب پوستی
- زخم معده
- تصلب شرایین
- ترش کردن و رفلاکس معده
- ناراحتی اعصاب و روان
- اختلالات عصبی – حرکتی ( پارکینسون )
- مناسب ورزشکاران ( خنثی کردن اسید لاکتیک )
- حذف نیترات و کلر رادیکال آزاد آب ( سرطان زا )
ORP چیست؟
Oxidation Reduction Potential یا همان قدرت اکسیدکنندگی گفته میشود که یکی از عوامل اصلی تخریب در تمامی عناصر شناخته شده در طبیعت میباشد. به عنوان مثال آهن و فلزات در هنگام اکسید شدن یا همان زنگزدن فرسوده شده و خاصیت خود را از دست میدهند، در بدن انسان هم دقیقا همین اتفاق میافتد. به همین دلیل پزشکان همواره ما را به استفاده از خوراکیهایی که خاصیت آنتیاکسیدانی دارند (کاهو و سبزیجات و غیره) توصیه میکنند.
جالب است بدانید بسیاری از خوراکیهای محبوب ما مثل قهوه، شیر، گوشت و… دارای خاصیت اکسیدکنندگی گوناگونی هستند، حال به راحتی میتوان با بالاتر بردن خاصیت آنتیاکسیدانی آب آشامیدنی خود جلوی اکسید شدن و ایجاد فرسودگی و در نتیجه بیماری را گرفت. به یاد داشته باشید +ORP به معنای اکسید کنندگی و ORP – به معنای خاصیت آنتیاکسیدانی میباشد.
PH چیست و چرا مقدار آن در آب مهم است؟
غلظت یونهای هیدروژن در هر محصول نشاندهنده PH آن میباشد، اگر PH برای مثال از 7 به 8 تغییر یابد، به معنای آن است که 10 بار قلیاییتر شده است و اگر از 7 به 6 تغییر یابد یعنی 10 بار اسیدیتر شده است. برای مثال PH نوشابه گازدار در حدود 5/2 است یعنی هزاران برابر اسیدیتر از آب خنثی است و
برای خنثی کردن اثر یک لیوان از بدن نیاز به نوشیدن 32 لیوان آب با PH 7 است. بهتر است که بدانید که PH خون انسان تحت عوامل مختلفی از جمله غذا، نوشیدنیها، استرس، بیماری، دارو و ورزش تغییر میکند و به سوی اسیدیتر شدن میرود. حتی آب خنثی با PH 7 نیز بدن را اسیدی میکند زیرا PH طبیعی خون میبایستی 7.365 باشد و میحط اسیدی یکی از اساسیترین عوامل برای ایجاد بیماری در بدن انسان میباشد. حال مصرف آب با PH بالا کمک بسیار زیادی در حرکت به سمت سلامتی و کاهش و بهبود بیماری در بدن شما مینماید.
روش استفاده از استیک آلکالاین
استیک آلکالاین را قبل از مصرف با آب خالی بشویید سپس آنرا درون یک بطری نیملیتری انداخته و درب بطری را ببندید و پس از گذشت 1 تا 2 ساعت میتوانید آب آلکالاین شده را میل کنید. پیشنهاد میشود از دو استیک استفاده شود تا همواره آب آلکالاین شده آماده برای مصرف داشته باشید. یک استیک آلکالاین برای مصرف حدود 270 بطری 0.5 لیتری مناسب است.
تاییدیهها
- تاییدیه FDA سازمان غذا و دارو آمریکا
- تاییدیه ISO 9001
- تاییدیه استاندارد اروپا (CE)
- گواهینامه ISO 22716:2007 “شرایط تولید مطلوب” GMP
- گواهینامه آکسفورد
- تاییدیه پژوهشگاه استاندارد
- تاییدیه دانشگاه علوم پزشکی
- تاییدیه اثرات پیشگیرانه آب قلیایی در برابر سرطان
- تاییدیه وزارت بهداشت· تاییدیه آزمایشگاه گمرک
- تاییدیه همایش تغذیه و آب آشامیدنی قلیایی
- حمایت موسسه محک و مراجع تقلید
توجه:
- از خوردن آبی که استیک برای مدت 48 ساعت یا بیشتر در آن مانده خودداری فرمایید.
- بهترین حالت مصرف، روزانه 8 لیوان است و از خوردن بیشتر از 2 لیتر از این آب در ماههای اول خودداری کنید.
- از قرار دادن استیک در برابر نور مستقیم خورشید بپرهیزید.
- بهتر است پس از یک ماه مصرف، استیک را در درون یک بطری حاوی آب و سرکه تکان دهید و سپس با آب بشویید و باز مورد استفاده قرار دهید.
- آب آلکالاین برای تمامی افراد توصیه میشود بجز نوزادان و کسانی که مشکلات حاد کلیوی دارند. (توصیه میشود در موارد خاص با پزشک خود مشورت کنید.)
سلام یه سوالی درگیرم کرده من میتونم استیک رو تو پارچ یا یه ظرف شیشه ای بندازم ؟ چون خود بطری های پلاستیکی خودشون مضرن و من نمیخوام از اونا استفاده کنم