این چیز کیک با طعم هویج همراه است و برای عصرانه انتخاب بسیار خوب و لذیذی است در ادامه روش طبخ چیزکیک و کیک هویج را به صورت جداگانه آموزش داده ایم و در آخر روش ترکیب آن ها با هم را نیز توضیح داده ایم .با ما در ادامه مطلب همراه باشید .

 این کیک در واقع از دو بخش کیک هویج و چیز کیک تهیه می شود که در ادامه می توانید دستور پخت آن را مطالعه کنید.

مواد لازم:

  •     ۱٫۵ پیمانه هویج رنده شده
  •     ۱ ¼ پیمانه آرد کامل
  •     ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  •     ۱/۴قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  •     ⅛ قاشق چایخوری جوز هندی
  •     نصف پیمانه روغن گیاهی
  •     ⅔ پیمانه پودر قند
  •     ⅓ پیمانه شکر قهوه ای
  •     دو عدد تخم مرغ بزرگ
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای چیز کیک

  •     ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
  •     ⅔ پیمانه پودر قند
  •     ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  •     ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  •     نصف پیمانه خامه ترش

طرز تهیه:

کیک هویج

1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-کف قالب موردنظر را با روغن چرب کنید.
3- هویج ها را درون یک کاسه بزرگ رنده کرده و کنار بگذارید.
4-در یک کاسه بزرگ دیگر، پودر قند، شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را با یکدیگر مخلوط کنید.
5- روغن و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
6-بقیه مواد کیک هویج را به همراه هویج های رنده شده، درون کاسه بریزید و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید.

چیزکیک

1-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید.
2-تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
3-در یک قالب کمربندی، سه چهارم از مخلوط کیک هویج را بریزید. سطح آن را صاف کنید. سپس نیمی از مخلوط چیزکیک را بریزید و سطحش را صاف کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
4-این کیک را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.
5-کیک را از فر خارج کرده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شود.
6-سپس به مدت ۴ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
7-کیک آماده سرو است.
وب سایت روزیاتو: