دکتر محمد فصیحی دستجردی، دلیل این توصیه را از دیدگاه طب سنتی بیان کرد، این محقق طب سنتی با اشاره به این موضوع که، مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود سستی و کمتحرکی را به دنبال دارد، ادامه داد: «هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبلتر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری، کندتر عمل میکند. در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض میشود که در اثر آن، هضم غذا در معده ناقص و کند انجام میشود».
دکتر فصیحی توصیه کرد: «خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود، که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل، بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند».
البته باید توجه داشت مصرف بیش از اندازه نمک موجب مشکلات عدیدهای میشود و مصرف نمک قبل و بعد از غذا باید به صورت بسیار کم و در حد تعادل صورت گیرد.
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
منبع: سیمرغ